Väsymys katosi päivän mittaan. Tai ainakaan siitä ei ole enää sanottavaa haittaa. Yritän saada nyt rytmiä korjattua, koska suhteellisen säännöllinen uni on jaksamisen perusedellytyksiä. En viitsi urheilla turhaan näillä asioilla.

Tänään olisi ollut kirjallisuusriento, mutta oli jo oikeastaan eilen selvää, etten tänään jaksa keskittyä yhtään. Tuleehan niitä taas. Sen sijaan kävin mukavalla teehetkellä. Sehän se virkistikin! Suunnitteilla on muun muassa kaikenlaista taide- ja askartelutapahtumaa.

Se viime viikon tehtävälista, josta oli jäljellä opiskelut ja sunnuntainen kulttuuritapaus. Kulttuuriin ei luonnollisestikaan tuona pahuuden krapulapäivänä selvitty. Siis sinne oli tarkoitus mennä hepun kanssa, joka oli erityisen heikkona kyseisenä ajankohtana, mutten olisi itsekään kyennyt.

Vaan koulutehtäviäpä olen kirjoitellut! Ei tullut viikon loppuun mennessä valmista, mutta kirjoitan tämän jälkeen vielä vähän ja huomenna loput. Valmista pitää olla keskiviikkoaamuna. Turha mainitakaan, että nyt pitäisi olla tekemässä jo tämän viikon tehtävälistan tehtäviä, mutta se olkoon loppuviikon murhe. Tai jotain sinnepäin! Hoh hoh, läpinäkyvää piilomainontaa.

Taidan olla sittenkin hieman väsynyt.

Menot  su 13.11.
0 euroa

Menot ma 14.11.
1,60 - syömiset koulussa
1,90 - maalarinteippi
2,02 - ruokaosotoksia
2,00 - teehetki
1,87 - hepulla oli vieläkin päänsärkyä! (särkylääke)
Yhteensä 9,39 euroa