Koska elämäni on jo hyvän tovin kirjaimellisesti kieppunut oman itseni ympärillä ja aiheet ovat kosketelleet hyvin yksipuolisesti vointiani, on hyvä hetki nyt kääntää katse muihin suuntiin. Muualla nimittäin on kirjoitettu paljon ja hyvää asiaa. Haluan tässä muutaman mainita ennen kuin jatkan nautiskelua muiden blogeissa.

Pagisija on pagissut itsellenikin tutusta aiheesta kirjoituksen: Sen tietää jo.
Elma avautuu taikauskottomana varsin hersyvästi.
Mea taas on osuvasti perehtynyt mm. vaateliikkeiden sijoittelulogiikkaan.

Natinan maalausaiheista merkintää lukiessa muistin erään oivallukseni, jonka kirjoitin jo kommenttilaatikkoonkin: Tässä yhtenä päivänä tuli televisiosta jossain vaalipätkässä nuorista ammattikoululaisista, joista tulee maalareita. Koin siinä heidän työtään katsellessa valaistumisen. Mitä ihmettä teen jossain korkeakoulussa, kun maalaaminen olisi aivan ihanaa?!

Olen huonovointisuuteni kourissa jäänyt pahasti jälkeen kaikkien suosikkiblogieni seuraamisessa, joten antoisaa lukemista riittää varmasti koko viikonlopuksi. Se ei toisaalta lupaa hyvää muutaman koulutyön suhteen. Raporttia ja referaattia olisi tuotettava kovasti. Referoitavan kirjan heppu tuo tänään kirjastosta.