Tuli sellainen olo, että täällä blogissa piti tuulettaa. Punaisesta tuli sininen!

Ihanissa Naisissa aloitellaan uutta aihetta - 'rakkauden tähden'. Idea lähti tällä kerralla kuvasta, joita postailen blogiin silloin tällöin välipalaksi. Kaikki välipalat voi halutessaan vilkaista omasta kategoriastaan. Uuteen aiheeseen kirjoitti avauksen uusi Ihana Nainen, Vintti.

Ylihulpentumia & hurahduksia -nimellä tunnettu blogi koki tänään kaikista perusteellisimman muutoksen. Blogi siirtyi kokonaan takaisin minulle ja tästä lähtien se painottuu lähinnä nostalgisiin löytöihin eri vuosikymmenien aikakauslehdistä, sekä näistä löydöistä syntyneisiin kollaasitöihin. Toivottavasti löytöni tuottavat ylihulpentuman ja hurahduksen hetkiä myös muille. Olen selannut lehtiä pitkin päivää ja niissä on vaikka mitä sisustusvinkeistä lähtien!

Ylihulpentumia & hurahduksia ehti kertyä melkoinen määrä. Listasin kaikki aiheet yhdelle sivulle ja linkitin otsikot suoraan merkintöihin. Siellä voi käydä edelleen vaikkapa etsimässä uusia hurahduksia, jos sellaisista on pula. Kaikkea löytyy aina lahjavinkeistä resepteihin.

Heppu on ollut aamusta asti joukkueurheilemassa ja tällä hetkellä rentoutumassa ruuan & juoman äärellä. Itse taidan siirtyä taas takaisin lattialle aarteiden äärelle.