Heppu on kotona. Oli vielä mukavampi herätä aamulla vierestä kuin mitä ajattelin ja yhteiselo on lähtenyt varsin mutkattomasti liikkeelle. Illalla riitti juttua vaikka kuinka pitkään, vaikka ihan tiiviisti pidettiin yhteyttä viikon aikana. Eilen aamulla tosin huomasin, että puhelimessa ei oltu puhuttu kertaakaan.

Hepun uusi puhelin on hieno ja söpö. Oli vaihtanut sen isänsä kanssa ihan niin kuin arvasinkin! Nyt on sellainen olo, että minullekin! Haluan pienen, söpön puhelimen, punaisen (hepulla hopeanharmaa). Onneksi puhelinkaupat taitavat olla tänään kiinni. Tuo nykyinen puhelin on ollut käytössä vasta reilun vuoden ja yleensä pidän yhtä puhelinta käytössä niin pitkään kuin se vain toimii. Parhaimmillaan viisi tai kuusi vuotta.

Teen aina silloin tällöin tämän väritestin. Jostain syystä se on miltei poikkeuksetta ollut osuva. Viimeksi puoli vuotta sitten, ja nyt kategorioita puuhatessani testi osui taas silmiini. Tällä hetkellä näyttää tältä:

Tila, jota tavoittelee tai tavoitteiden määrittämätä käyttäytyminen.
Ylimielikuvituksellinen, antautuu fantasiamaailmaan ja päiväunelmointiin. Kaipaa kiinnostavia ja jännittäviä asioita tapahtuvan. Haluaa olla ihailtu viehätysvoimastaan.
Tila, jossa on tai nykytilanteeseen sopiva käyttäytyminen.
Aktiivinen, mutta tuntee edistymisen olevan riittämätöntä tai liian vähäistä käytettyyn ponnisteluun verrattuna.
Estetyt tilat tai epäsopiva käyttäytyminen nykytilanteessa.
Jää tunneperäisesti saavuttamattomaksi vaikka olisi läheisessä ihmissuhteessa. Tuntee, ettei voi tehdä mitään olemassa oleville ongelmilleen ja että asiat on nähtävä positiivisesti. Kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta aktiviteetista.
Stressin lähteet
Ylikorostunutta herkyyttä ulkoisiin ärsykkeisiin. Haluaa päästä irti tyhjyyden tunteesta ja esteistä jotka eristävät hänet muista. Uskoo, että elämä voisi tarjota enemmänkin ja ajattelee menettävänsä kokemuksia, ellei tartu jokaiseen tarjolla olevaan mahdollisuuteen. Tämän vuoksi tavoittelee kiihkeästi päämääriään ja sitoutuu voimakkaasti ja halukkaasti. Tuntee itsensä täysin päteväksi mihin tahansa perehtyykin, voi pitää joskus muita häiritsevinä. Intensiteetillä osallistuva.
Nykyinen ongelma
The fear that she may be prevented from achieving the things she wants leads her to a restless search for satisfaction in the pursuit of illusory or meaningless activities. Has a fear that she may be prevented from achieving the things he wants. This leads her to employ great personal charm in her dealings with others, hoping that this will make it easier for her to reach her objectives.

Keltainen / Violetti / Punainen / Vihreä / Ruskea / Sininen / Musta / Harmaa
Keltainen / Violetti / Punainen / Ruskea / Vihreä / Sininen / Musta / Harmaa

Jep. Varsin paljon totta.