Perhanan tulikettu. Pyllähti nurin juuri, kun olin saanut kirjoituksen kirjoitettua. Ehdin mielestäni kuitenkin kopioida tekstin talteen ja tuuletin jo vahingoniloisesti, mutta ei sitä tekstiä nyt tulekaan, vaikka kuinka yrittäisin liittää.

No, olin ihmettelemässä pyykin määrää. Mistä sitä yhtäkkiä siunaantuu kahden aikuisen talouteen. Juuri viikonloppuna pestiin täysi koneellinen ja nyt on linkoutumassa toinen erä, eikä siinäkään vielä kaikki. Hepulle tuli jo melkein hätä, kun puhtaat ykköstason alushousut olivat uhkaavasti lopussa. Heppuhan on järjestänyt alushousunsa hyllykköön siten, että ylimmällä hyllyllä ovat kaikista kuuleimmat pöksyt. Kun ylin hylly on tyhjä, on kiireesti alettava suunnitella pyykinpesua.

Tänään varmistui viimein raamit tulevalle kesälle. Aloitan tienaamisen jo tässä kuussa ja tienaan tasaista vauhtia aina elokuulle saakka. Elokuun keskivaiheilla pidän parin viikon tauon tienaamisessa, jonka jälkeen käyn tienaamassa vielä viikon. Näillä tienesteillä meinasin pärjätä opintojen loppuun ilman lainaa. Sitä onkin kertynyt jo mehevä potti. Lainaa siis, ei tienestejä. Opintojakin kiitettävästi.

75276.jpg
Felixiä vuoden 1975 malliin i Sverige. Näitä juttuja päivittäin lisää täällä.