Perrrjantai!

Pohdin tuossa töistä lähtiessäni, että kävelisin kaupoille. Sokoksella on 3+1 -hulinat ja tietäisin pari tuotetta, jotka sieltä mieluusti kävisin hakemassa. Olisin samalla käynyt katsomassa puseroakin, kun sellaiselle on polttava tarve. Jalat toivat kuitenkin kotiin, joka oli lähempänä. Nyt ei vaan jaksa. Se vähän harmittaa, koska olenhan kaupoissa kiertelevä ihminen noin luonnostaan. Pikkuisen levoton olo, joten saattaahan olla, että tästä vielä tempaudun matkaan. Olen mahdottoman huono päättämään.

Ihanat Naiset ovat saaneet taas tuulta alleen ja keskustelu käy ilahduttavan vilkkaana niin kommenttien kuin varsinaisten kirjoitustenkin osalta. Sähköpostilla voi laittaa tulemaan aihe-ehdotuksia tai mieltä askarruttavia kysymyksiä - nimellä tai ihan anonyymisti. Uusia kirjoittajiakin on! Thiire liittyi joukkoon ja Rita kirjoittelee vierailevana tähtenä.

Oooh! Aaaah! Kävin tässä välissä ottamassa viikkoannokseni Cute Overloadissa. Siellä on tärkeää muistaa lukea myös kuvatekstit. Riehakasta repeilyä söpöyden keskellä!

Toothpaste for dinner
-sivustolla olen pahasti jäljessä. Seuraavana tylsänä hetkenä hankkiudun ajan tasalle. Hykerryttää jo valmiiksi! Nopealla silmäyksellä löysin tämän: If you don't have anything nice to say.. !

Tänään aion vihdoin ja viimein ottaa osaa myös Illustration Fridayhin.