Tiskasin yli puolet tiskeistä, mutta altaan pohjalla on vielä muutama kupponen. Tuli mieleen jotain muuta akuuttia, niin ne nyt sitten ikään kuin jäivät siihen odottamaan.

Tämä toimintatapa on itselleni hyvin tyypillinen ainakin näin kotosalla, jossa voi olla miten päin haluaa. Meneillään on monta projektia, joita teen vuorotellen. Oletteko olleet jumppasaleilla pace-treeneissä tai muissa kuntopiirityyppisissä jutuissa? Minulla on kotona sama meininki. Kierrän täällä työpisteestä toiseen ja koneella istuessani seilaan selainikkunoiden väliä. Sitten saatan kuitenkin yhtäkkiä intoutua jostain yhdestä asiasta vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Onkohan tähän jotain diagnoosia? Lievästi häiritsevää toisinaan.

Toisaalta - asiat tulevat kyllä tehdyksi. Nyt on ollut aivan ällistyttävä poikkeus tuo, että joitain koulujuttuja on jäänyt rästiin. Olen niitä tässä vuosikaudet palauttanut ajallaan kaiken aikaa, vaikka tekemisen tyyli on ollut yhtä levoton. Muutenkin olen tunnollinen ihminen.

Haaveet tulevasta ovat alkaneet konkretisoitua. Olen jo varsin hyvin perillä siitä, mitä täytyy tehdä, että pääsen haluamani pisteeseen. Haluamassani pisteessä ainakin osan töistä voi tehdä kotoa käsin ja se on aika lailla muuta kuin mihin olen suunnannut viime vuodet. Olo on helpottunut ja mieli rauhallinen.

Pääsy tähän tavoiteltuun tilaan tulee viemään vielä ainakin pari vuotta, mutta eipä tässä ole tähänkään mennessä ollut lopulta muuta kuin aikaa. Elämä on tässä ja nyt joka tapauksessa joka päivä, vaikka jotkut päämäärät ovatkin kauempana. Ja onhan tässä merkittäviä välietappeja tulossa kuitenkin, vaikka jotain siirtyikin nyt taas kauemmaksi. Haluamansa saa, kun on valmis tekemään töitä sen eteen. Toivottavasti pääsen pian ahertamaan tuon haaveen kimpussa ja saisin näitä vanhoja kunnialla jaloista pyörimästä.

Tänään menen aikaisin nukkumaan. Siis ihan pian.