Muistuttakaa huomenna, että menen vielä töihin. On ihan perjantainen olo.

Ystäväkirjassani annettiin yhdessä kohdassa mahdollisuus kysyä minulta jotain (ihan niin kuin muuten ei saisi kysyä). Voisin tässä vastatakin.

Lempivärisi?
Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan vaikea kysymys. Pidän voimakkaista, kirkkaista väreistä. Ruskean ja turkoosin yhdistelmä on hyvin miellyttävä. Samoin limen ja ruskean yhdistelmä. Tummansininen ja (lämpimän) punainen ovat olleet sisustuksessa kauan suosikkejani, yksi huone on sisustettu niillä. Vaatteissa pidän mustasta, mutta otan myös mielelläni esimerkiksi turkoosia väriläiskää, joskus keltaistakin. Ruskeita sävyjä löytyy myös vaatteissa. Riippuu paljon paikasta ja muusta kokonaisuudesta, mikä väri tuntuu parhaalta. Myös tunnelma vaikuttaa ja se, mitä värityksellä halutaan tuoda esille ja korostaa.

Kuis hurisee? ;)
Hyvin hurisee ja vatsa murisee. Päivä venyi vähän pitkäksi ja sen verran on vauhtia vieläkin, ettei ole ihan jääkaapille ehtinyt. Jäätelön söin tuossa kaason kanssa kaupungilla kyllä.

Torstai on toivoa täynnä; mitä toivoisit?
Juuri nyt vadillisen kylmää vettä tuohon pöydän alle. Jalkoja kuumottaa päivän rasitukset ja upottaisin ne mielelläni kylmään kylpyyn. Jonkun kevyen tuoksuvan kylpykuulan saisi lisätä myös joukkoon. Noin muuten toivon itselleni antoisaa, rentouttavaa ja idearikasta lomaa.

Horoskooppisi?
Aurinkomerkki on kalat, kuumerkki oinas, nouseva merkki härkä. Kiinalainen tiikeri.

Miten ihmeessä sinulla riittää energiaa kaikkeen mitä teet?!
Hassua!  En nimittäin tunne itseäni useinkaan järin energiseksi, enkä tunne tekeväni erityisemmin mitään. Johtuen ehkä osin siitä, että sellaiset asiat jäävät toistuvasti vähemmälle huomioille, joita tosiasiallisesti pitäisi tehdä. Niiden pakoilu on tietysti oiva roottori kaiken muun tekemisessä. Epäilen jonkinlaista vimmaa. Pää pursuaa ja tursuaa kaikenlaisia ideoita, jotka on vain yksinkertaisesti saatava ulos. Aika on välillä harmillisen rajallinen. Se vapaa aika, kun jaksaisi puuhastella ihan täydellä terällä. Niin ja minulla ei ole lapsia. ;)

Miksi elämä on välillä niin työlästä?
Muuten mikään ei tuntuisi miltään ja moni asia menettäisi arvonsa / merkityksensä.