Aamupäivällä tunsin niin kokevani vääryyttä kuumassa työhuoneessani, että päätin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani. Varasin ajan kauneushoitolaan! Kasvoni saavat kivuttoman syväpuhdistuksen ultraäänihoidolla, ahhh! Iho on jo ikuisuuden tuntunut olevan täysin tukossa. Ei tahdo puhdistua kotikonstein millään ja pohjameikki näyttää rumalta jo melkein heti levittämisen jälkeen. Keskiviikkona makaan työpäivän päätteeksi tunnin hellittävänä.

Ja sitten! Iltapäivällä siirryin töissä taas uuteen caseen eli keissiin eli tapaukseen. Otin paperinipun ja ryhdyin tavaamaan. Hetken päästä mietin, että mikähän taas on, kun en meinaa millään sisäistää lukemaani. Niin käy joskus [< danone activia -äänellä], kun offiisista alkaa ilma loppua hellepäivän päätteeksi ja vireystaso on muutenkin laskusuuntainen. Kun oikein keskityin, huomasin syyn olevan tällä kertaa kuitenkin muualla - teksti oli viroksi.

Ja sitten! Kaupassa oli 40 prosentin alennuksessa kengät, joita olen kevään ajan säännöllisesti ihaillut. Nyt hintaa oli enää 38 € ja juuri sopiva koko jäljellä. Soitin hädissäni hepulle, että voinko vielä laittaa rahaa menemään, vaikka olen ostellut jo aika isolla kädellä tilipussistani. Heppu lupasi, että voin ja hänpä maksaa puolet niistä. Niin sitten menin innoissani sovittamaan kenkiä vielä kerran ja eiiiiihh! Nyt vasta huomasin, että niissä jää reunus ikävästi repsottamaan, koska jalkapöytäni ei ole malliin riittävän korkea. Saakelin lättäjalka! Vaan säästyipä rahat!