Täällä on menossa joku kokkikolmonen. Heppu linnoittautui keittiöön. Hirveä huokailu kuuluu oven läpi, koska en tiennyt tästä ohjelmanumerosta ja keittiössä oli vielä aikamoinen entropia. Tätä olohuoneen puolta sain jo aika hyvin siivottua päivän aikana. Heppu siis laittaa jotain yllätysruokaa tuolla. Kysyi, sopiiko korkata kalja tiskatessa. Sopii, sopii.

Koska tulossa on yllätysruoka, en saanut äsken kauppareissullakaan kurkkia hepun suuntaan. Niinpä eksyin lopulta koko miehestä. Lopulta seisoin kaljahyllyn edessä ja yritin soittaa, ei ilmeisesti kuullut. Alkoi ärsyttää ja päätin lähteä kotiin - kyllähän se löytyisi sieltä viimeistään illan mittaan. No, löytyi jo lähempää. Oli kassojen takana soittamassa, kun huomasi minut jonossa. Vähän piti ärhennellä, mutta lepyin jo liukuportaissa.

Voisin tässä odotellessa nyt vihdoin ja viimein imuroida, niin ei tarvitse saada aamuisin jotain astmakohtausta pölyn takia. Kai tässä sitten sopisi jo hiljalleen rauhottua. Siivoan vähän perusteellisemmin ensi viikolla.

Paperipipari - pakettikortti