Klo 6 - 17

Olen nukkunut riittävästi, aamuun jää sopivasti aikaa laittautua päivään ja tehdä vähän muutakin, velvollisuusajalla on riittävästi mielekästä puuhaa ja lupaavia kontakteja. Töitten jälkeen menen divariin ja löydän kauan kaivatun ja ratkaisevimman puuttuvan osan Anni Polvan Lulu-sarjasta viidellä eurolla. Käyn myös ostamassa puseron, joka tulee erittäin suureen tarpeeseen. Hieno päivä!

Klo 17

Tulen kotiin ja avaan postin. Vastoin uskomustani puolisoni tulot vaikuttavat sittenkin opintotukeeni. Liikamaksua on jo ehtinyt tapahtua 40 euroa ja jatkossa saan sen verran vähemmän opintotukea kuukaudessa. Ne, jotka tietävät korkeakouluopiskelijan opintotuen määrän, ovat perillä siitä, että 40 euroa on ihan saakelin iso raha.

Toisessa kuoressa on puhelinlasku, joka salpaa hengitykseni lopullisesti. Olin siinä uskossa, että olin maksanut joulukuun puhelut ja muut härpäkkeet. En ollut supertarkkana, koska välissä oli muutto kaikkinensa ja miljoona asiaa päällekäin. Nousseen laskutusrajan vuoksi sain sittenkin kahden kuukauden puhelinlaskut kerralla ja tammikuun saldo oli asiainhoidollisista syistä muutenkin melkeinpä tuplat normaalista. Olen maltillinen puhelimen käyttäjä tulojeni pienuuden vuoksi, joten uusi 15 euron laskutusraja on ihan pelleilyä omalla kohdallani.

En ole enää yhtään hyvällä tuulella. Ja kello on taas jo melkein seitsemän! Huomiseksi pitäisi tehdä eräs todella tympeä koulujuttu ja olla valppaana tentissä. Helevettiläinen!