Nyt tulee suuri salaisuus, älkää kertoko tätä sitten kellekään!

Minulla taitaa ensimmäistä kertaa vuosiin olla aika vauvamyönteinen olo. Kääk! Siis henkilökohtaisesti. Muiden vauvathan ovat oikeastaan aina olleet ihania, etenkin ihan pikkuisina vauvoina. Painotan vahvasti, että emme ole ryhtymässä toimenpiteisiin asian tiimoilta ja tämä todennäköisesti menee ohi, kunhan hetkeksi päästä paennut järki taas palaa ruotuunsa. Älkää odottako mitään! Olen varmastikin lukenut liikaa odotus- ja vauvablogeja ja työympäristössäni tuntuu olevan miltei kymmenittäin raskaana olevia naisia.

Jostain syystä nuo odotus- ja vauvablogit ovat olleet suosikkilistojeni kärjessä siitä lähtien, kun aloitin blogien lukemisen loppukesästä 2005 ja on jotenkin ihan huimaa, kuinka monen vauva odotusta, syntymää, kasvua ja kehitystä on tällä tavalla saanut seurata ihan alusta asti. Sitäkin jo mietin, että jos nyt kävisi niin (todella teoreettista spekulointia), että tämä hetkellinen mielenhäiriö johtaisi lopulta todelliseen lisääntymiseen, en varmaan voisi jakaa asiaa täällä blogissa, kun huolehdin aina niin siitä, ettei kamalan moni tuttu tunnistaisi....

No mutta. Mitään ei ole tapahtumassa, joten hajaantukaa! Täällä ei ole mitään nähtävää! :D Katsotaan vaikka vuoden päästä sitten uudestaan.