Olen tänään kirjoittanut muutaman rivin lopputyötä ja hieman järjestellyt aiempaa tekstiä. Tässähän on jo oikein tekemisen meininkiä! Eilen myös silmäilin pari kirjaa ja laitoin tarralappuja sinne tänne, missä mielestäni oli oleellista asiaa. Sitten nukuinkin puolen tunnin päiväunet. Nukkuessa alitajunta järjestelee kätevästi tietoa, joten kannattaa nukkua paljon.

Tässä välissä kiitokset Verkkoapteekille. Se eilen tilaamani kuukuppi on jo täällä! Samalla postiluukun kolahduksella tulikin H&M.:n pieni tarjouskuvasto aivan kuin seuraavaa kiitos-ostoa ajatellen. Valitettavasti en löytänyt tuosta mitään riittävän kiittävää, eikä edellisestä satsistakaan ole tullut vielä laskua. Tänään on pakko käydä kaupungilla, joten kiitos-oston voisi suorittaa ihan livenä. Ehkä kotiudun Makuunin kautta, niin saadaan kätevästi yhdistettyä tähän myös listan ensimmäinen kohta.

En kyllä katso oikein hyvällä tuota ulkona vallitsevaa pakkasta. Täällä oli aikaisin aamulla -36 lukema. Ei minusta vaikuta mitenkään ihmisten lukemilta tuollaiset. Koko talvi hellitty melkein plusasteilla ja sitten yhtäkkiä paiskataan moisella pakkasella. Ihmisen hämäystä!