Kaikenkarvaiset ystäväni TV1 kello 15.05 tänään!

Miellyttävän rento aamu. Sen jälkeen, kun olin poistanut 124 spämmikommenttia blogistani. Heppu oli eilen illalla kotimatkalla vuokrannut leffan (FC Venus) ja ostanut pussin karkkia. Pötköteltiin siis aamupalalla leffaa katsellen. Ei meinannut tosin sielu kestää tuon elokuvan huonoutta, mutta kyllä sen kesti, kun puitteet olivat muuten niin mukavat.

Elokuva oli niin väkisin väännetty, että tuli ihan vaivautunut olo. Muutamaa pääroolin esittäjää lukuun ottamatta näyttely oli kovin jäykän ja teennäisen oloista. Se Titanic-käsi! Se oli kaikista surkein vitsi niistä monesta ontuvasta. Samoin se homo oli aivan naurettavan turha. Liikaa kaikkea tuollaista köykäistä juttua, joista ei ollut elokuvan koukuiksi ollenkaan - latistajaksi kyllä. No, joitain ihan hyvällä tavalla huvittaviakin hetkiä oli ja Petteri Summasesta pidän, oikeastaan pidän Minna Haapkylästäkin. Miinukselle jäätiin silti pahasti, ei voi mitään. Jos joku muu on tykännyt, niin kiva juttu.

Leffasta toivuttuamme lähdimme käymään kaupungilla. Heppu oli sitä mieltä, että tarvitsen taas uuden kotipaidan. Nyt on ihana ohkainen vaaleanpunainen lempparipunaisen rinnalla, joka siis on vielä sekin oikein hyvässä kunnossa - etenkin edeltäjäänsä nähden. Samalla satuin löytämään itselleni kivat housut. Kun heppu tässä kohtaa lähti kuntosalille, kiertelin vielä pari kauppaa ja löysin hepulle kivat bokserit - sellaiset istuvat, ei löysät lepakkeet. Heppu osti minulle kotipaidan, joten halusin ostaa hepulle jotain myös. Hyvät ovat, tuossa kävi ottamassa jo pakolliset Dressman-poseeraukset uudet pöksyt jalassa. :D

Muistakahaan eläinystävät vilkaista myös Cute Overloadia!