Ihan mukava oli kävellä tuolla raikkaassa pienessä tihkusateessa. Kävin kaupungilla hieman ostoksilla. Kirjekuoria, teippiä, kimalleliimaa ja pari postimerkkiä. Retken päätarkoitus oli sukeltaa pariin divariin ja voi, mitä löytöjä teinkään!

86651.jpg    86652.jpg

Anni Polvan romaanien keräily lienee tullut blogiani lukeville jo selväksi. Kirjalistakin on ollut tuossa sivupalkissa jo hyvän aikaa. Nyt siellä komeilee myös P.G.Wodehouse -kirjalista. Rakkaus syttyi jo joskus kymmenen vuotta sitten ja nyt on viimein myönnyttävä keräilyyn. Haasteellisempi ja kalliimpi harrastus kuin Anni Polvat, vaikka molempia yleensä poikkeuksetta divareista löytyykin. Wodehouselta saatavilla on yleensä vain muutamat samat kirjat, joista osa on auttamatta pienen budjettini ulkopuolella. Alkuperäiskieliset ja suomenkieliset ovat molemmat hankintalistalla.

Edullinen reissu. Vain 10,30 € sisältäen ne kirjekuoriostokset ja vielä jäätelönkin. Ja sentään täysin ylihulpentavat löydöt! En ole edes aiemmin lukenut kirjoista kumpaakaan. Oi autuutta!!