Valoisat aamut tekevät ihmeitä! En tiedä, onko niillä ja valolla yleensä minuun oikein erityisen suuri vaikutus, mutta joka tapauksessa tällä viikolla olen heräillyt reippaana ja hyväntuulisena uuteen päivään klo 6.45. Siitäkin huolimatta, että eilen meni luvattoman myöhään ennen kuin pääsin sänkyyn. Juutuin hääasioihin tässä koneella.

Ainut asia, jolle kuuluu huonoa, on tenttiin lukeminen. Viikonloppuna se ihan vilpittömästi unohtui monessa kohtaa ja jotenkin sama pääsi tapahtumaan vielä maanantainakin. Eilen asia oli jo mielessä, mutta jouduin aikavääristymään. Aikavääristymässä vannoin pyhästi lukevani illalla kirjan sisällysluettelon. No voi ei! Salaisen hääblogini ulkoasu vaati juuri eilen illalla laittamista.

Sain muuten toivomani valokuvaajan kuin ihmeen kaupalla. Juuri meille sopiva tunti odotti vielä kalenterissa. Hän on aivan ihana! Ideatkin menivät yksiin. Menen perjantaina kirjoittelemaan sopimusta ja juttelemaan tarkemmin.

Heppu saa nyt erityismaininnan. Hän oli aivan omatoimisesti eilen perunut alkuperäisen juhlapaikkamme varauksen. Ihana mies! Tällä oli iso merkitys minulle.

Lukijat voivat ottaa söpöisän järisyttävät kokemukset tälle päivälle täältä.