Tilulilu ja hyvää iltapäiväkänniä teillekin! :D No ei, parilla olin vain. Töistä tuli lähtö hieman aikaisemmin ja kun sattuneista syistä olimme valmiiksi keskustassa, kipaisimme työkaverin kanssa yksissä tuumin terassille. Ja sitten toiselle terassille, kun ensimmäinen jäi varjoon. Kesän makua!

Haluatteko lukea pidemmän version lauseesta "Kulta, voisitko viedä roskat?" - no, tässä tulee joka tapauksessa. Tämä viesti oli jätetty eteisen jakkaralle:

"Ystäväni Pieni Peloikas Piipertäjä!
Suuri hädän hetki on koittanut. Joukkojemme kokiessa suuria tappioita lännessä on meidän koottava voimamme yhteen ja valmistauduttava suureen ja siimeiseen taisteluun pettureita ja isänmaan kätyreitä vastaan. Ulko-oven edessä sijaitsevat roskaisat pussit on työnnettävä hinnalla millä hyvänsä roskakatoksen suojiin. Jos tehtävä epäonnistuu tai viivästyy suuresti on vaarana, että kotirintamamme joutuu väistymään suuren hajuhaitan alta. Mutta olkaamme toiveikkaita. Iltapäivällä näin kaksi pukkia aukiolla taistelevan hyvin ihmismäisin ottein, lisäksi torin isoin lokki kuljetti kolme poikasistaan parvekkeellemme. Näiden suotuisien merkkien lomassa emme voi hävitä. Jumalat ovat puolellamme!"

Roskapussien sisältä pursuavista tuotteista tein johtopäätöksen, että heppu oli siivonnut parvekkeemme. Kyllä! Parveke on käsittämättömän puhdas! Jei! Juuri tänään puhuin töissä - ei kun terassilla - että kun sekin pitäisi siivota, että olisi iloa niistä neliöistä. Kiikutin roskat roskiin siltä seisomalta.