Hetkinen! Krominhan sanotaan helpottavan normaalin verensokerin ylläpitämistä, jonka vuoksi sitä suositellaan painonhallintaan. Kun verensokeri on tasapainossa, ei tule niin helposti vastustamattomia makeanhimoja tai sitä tilaa, kun nälissään ahmii liikaakin ruokaa.

No - edelliseen merkintään laittamani linkin päässä kerron viinirypäleistä ja kas! Eikö siellä mainita, että viinirypäle on hyvä kromin lähde! Kromilinkki siellä ei enää toimi, mutta asiasta kertova otsikko on jäljellä. Tällä siis koitan sanoa, että edellisessä merkinnässä esittämäni väittämä viinirypäleiden vaikutuksesta ruokahaluun voi todella olla hienoinen perä. Hienoinen.

Voi tätä nerokkuuteni määrää! :D

Heppu oli jättänyt kameran keittiön pöydälle asentoon, joka kutsui minua tutustumaan kameran sisältöön. Huomasin kameran sisältävän videopätkän, jonka tietysti katsoin. Heppu oli jättänyt videotervehdyksen, jossa toivotti hyvää päivää täällä kotosalla, kun hän on illan töissä. Hihhih.

Eilen kun nostin vessanpöntön kannen, kannen sisäpuolelta pällisteli aika ruma mies puhekuplalla: Onko perässäsi jotain poikkeavaa? :D Repliikki on South Parkista, Terrancen ja Phillipin eräästä dialogista, jolle repeilimme tässä eräänä iltana.

139784.jpg

Hepulle erityiset plussapisteet siitä, että aivan itse otti hoitaakseen sopimisen tuomarin tapaamisesta. Siis otti itse asian esille ja kysyi, jos tänään soittaisi. Ja soittikin! Arvostan tällaista asioiden hoitamista ja osallistumista ja vastuun kantamista ihan hirmuisesti.