Terve! Raportoin täältä hepun makuuhuoneesta, olen jäähyllä. Meni vähän hermo. Pannukakku oli jälleen kerran hyvää, ja katsoin kuuliaisesti ja eläytyen molemmat Rocky-elokuvat putkeen. Sitten tyyppi kokee jonkun ihan käsittämättömän metamorfoossiksen ihmisestä härkäpääksi jonkun valaistuserimielisyyden vuoksi.

No, anteeksipyyntökin jo esitettiin. Vieno koputus ovelle ja harras yhden miehen kulkue purjehtii sisään. Kädessä on lepyttelykakku, joka tähän hätään on pala käsin murrettua kylmää lenkkimakkaraa. Keskellä makkaraa sojottaa kynttilää esittävä tulitikku, joka sammuu ensimmäisellä askeleella. Ole siinä sitten!

Eipä tiennyt isä, kuinka osuva oli humoristinen heittonsa tänään aiemmin saapuneen tekstiviestin lopussa: "Muistakaa olla kihloissa :)".

Vaaleanpunainen nenä

Laitetaan nyt vielä toinenkin kevennys parin päivän takaa. Kun on se ötökkäpoika, joka nukkuu pikku iglussaan tähän tyyliin. Ötökkä oli taas kerran iglussaan ja oviaukosta näkyi pieni vaaleanpunainen kohouma. Totesin ohimennen, että voi kun toinen on taas niiin suloisena siellä. Kumarruin ihailemaan lähempää: "Tui tui, kenen nenä sieltä pilkottaa... (katse tarkentuu) ...nää on kyllä tän pallit.".

Barokkikalsarit

Vielä yksi! Sain äsken elämäni huutonaurukohtauksen. Oveen koputettiin taas. Sisään astuu mies pitkissä kalsareissa. Eikä missä tahansa kalsareissa, vaan niissä lahjaksi saaduissa barokkikalsareissa! Ehdat setäkalsarit, tiedättehän? 65% polyesteria, kiiltävät pöksyt uskomattomalla, kirjavalla pappakuosilla (vähän kuin Hannun blogin tausta - joka blogissa on ok) ja vyötärö melkein kainaloissa.

Huhhuijaa. Järki lähtee.