Kun eilen tulin kotiin, tarjottiin jo ovella hieno mehudrinkki lomalaisen käteen ja pian vielä hieno salaatti. Nyt aamulla hemmottelin vuorostani heppua aamukahvilla ja aamupalalla. Ei tätä taida vielä oikein tajutakaan, että maanantaina en ole enää menossa töihin. Tosin tässä ei ihan vielä osaa alkaa rentoutuakaan, tänään on paljon ohjelmaa. Heppu lähti omille teilleen jo puoli tuntia sitten. Nukuin tietysti tosi katkonaisestikin viime yön, vaan täytyy toivoa, että virtaa riittää silti.

Ystäväkirjaan on tullut lisää kysymyksiä vastaajilta. Jospa niihin vastaillessa lähtisi päivä käyntiin.

Do you love Lucy? :D
Yes, I do!!

Salmiakkia vai hedelmää?
Ennen tähän olisi ollut tosi helppo vastata, mutta salmiakki ja lakritsi ovat alkaneet iän myötä kutkutella makuhermoja aiempaa enemmän. Salmiakkitikkari maistuisi nyt.

Käydäänkö kävelyllä?
Joo, käydään vaan! Se olisi mukavaa.

Iskisikö paniikki tai vieroitusoireet jos et pääsisi kuukauteen millään lukemaan blogeja tai päivittämään omaasi? :)
Olisihan se ainakin tosi outoa. Miettisin kyllä paljon, mitä ihmisille kuuluu ja itse varmaan laittaisin juttuja ylös johonkin vihkoon. Tulisi kirjoitettua kirjeitä todennäköisesti. En kuitenkaan usko, että iskisi paniikki. Taisi olla toissakesä, kun kotona ei ollut kesäkuukausina nettiyhteyksiä, vaikka olin kovin addiktoitunut jo silloin. En tosin blogeihin vielä tuolloin, mutta monenlaiseen yhteydenpitoon.

Tämä kertoo ihmisestä perimmäisen totuuden: Jos valittavana on LU:n Pim's- ja Jaffa-keksejä, kumman valitset?
Jaffa! Ei epäilystäkään. Ensimmäinen keksi, jonka muistan varhaisesta lapsuudestani.

Lempikuntosalilaitteesi?
Hmmm.. niitä on useampi ja ovat kausittain vaihdelleetkin. Yksi voisi olla tämä 'easy chin / dip', tosin tällä valmistajalla ei ole paras mahdollinen. Kivoin tapa treenata ojentajia ja erilaisilla otteilla saa monipuolista ylävartalotreeniä. Tavallisesta ylätaljasta pidän myös ylävartalon treenaamisessa.

Jäikö multa jotain väliin vai menitkö jo naimisiin? Ei tarvi vastata jos et halua... =)
Ei ole jäänyt mitään väliin, mutten kuulutakaan päivämäärää täällä. :)

Mitä ajattelet siitä, että susta on blogisi takia tullut ainakin jonkinlainen julkkis (no, ainakin blogimaailmassa)?
En osaa ajatella asiaa julkkisnäkökulmasta. Koen asian siltä kantilta, että blogini kommenttilaatikossa on elämää ja yhteisöllisyys toimii hienosti. Näin on ollut koko lailla alusta asti, liuta uusia ihmisiä vain on tullut vuoden aikana tutuksi. Ei noita lukuja tajua. Muistan elävästi, kun minulla oli 35 tilaajaa ja ajattelin, ettei enempää voisi toivoakaan. Tietysti tuntuu tosi kivalta, että niin moni ihminen on kiinnostunut arjestani, että tulee aina uudestaan lukemaan jaarittelujani. Tykkään siitä, että voin jakaa asioita ihmisten kanssa - vuorovaikutuksesta. Julkisuudella on kääntöpuoli, jonka takia en havittele henkilökohtaista julkisuutta millään saralla elämässäni.

Mitä kummaa?
Tätä toistelen elämässäni jatkuvasti. :D

Missä kakku?
Kakun lupasin tosiasialliselle vuosipäivälle, mutten ole vieläkään muistanut tarkistaa, milloin se on. :D Pian kuitenkin!

Onko blogisi suosio vaikuttanut siihen miten kirjoitat?
Oikeastaan ihan alusta asti olen aika tarkkaan miettinyt yksityisyyteni rajoja. Eli sillä tavalla linja on ollut blogissani sama kautta linjan lukijakunnan koosta riippumatta. Jos en olisi miettinyt tätä alusta asti, olisin kyllä todennäköisesti alkanut miettiä tilaajamäärien kasvaessa.