Kirosana, perkeles! 57 spämmikommenttia ehti juuri pelmahtaa blogiini ennen kuin sain paiskattua ovet kiinni. Siis suljin hetkeksi mahdollisuuden kommentointiin.

Heppu lähettää äidilleen juuri suklaalevyä Fazerilta. Itse lähetin samalla systeemillä pääsiäissuklaat äidille ja siskolle, ilahtuivat kovasti. Kätevää ja kivaa! Paitsi heppu soittaa juuri johonkin osoitetiedusteluun, että mikähän se kotikodin osoite mahtoikaan olla.

Mihinkähän sitä nyt ryhtyisi. Levoton olo ja pitkästä aikaa sunnuntaiangsti, jo aamusta! Ihmeellistä ärtymystä ja hermostuneisuutta leijunut pääni päällä jo jonkin aikaa. Sitä ei ole voinut välttyä huomaamasta, mikäli on viime aikoina sattunut tätä blogia lukemaan. Esimerkillistä pms-oireilua, paitsi että ei todellakaan ole pms, joten ei voi senkään piikkiin laittaa. Tuppaa vaan riepomaan joka hemmetin pieninkin asia. Outoa, kun kaikki perusasiat ovat kuitenkin hyvällä tolalla.

Avaan nyt kommenttilaatikon uudestaan. Saapa nähdä, kuinka käy.

10:42
37 spämmiä lisää. Luukut kiinni taas hetkeksi. Koska kommentit ovat blogin suola, sähköposti on edelleen auki. Älkää peljätkö käyttää sitä!