Ei tätä voi vielä todeksi uskoa - syyslukukausi on pulkassa! Hui sentään. Eihän se tietenkään ole opiskelijan joululoma laisinkaan, jos ei ole lomallekin pientä opiskeluaskaretta, mutta onhan tämä nyt kuitenkin loma! Vapaata! Voi autuus!

Joulukortit ovat postissa ja joululahjat paketointia vaille valmiit! Itse asiassa olen joitain lahjoja jo paketoinutkin. Keksin myös aika kivan idean pakettikortin tilalle. Askartelen niitä tänään, kunhan tässä vähän asetun. Siivoamaan en ole toistuvasta uhoamisesta huolimatta vieläkään ehtinyt, sotkemaan kylläkin.

23519.jpg

Näin se tämäkin päivä hujahti. Ei ehditty tänäänkään hepun kanssa nähdä. Tai no, oltaisiin ehditty, muttei parin tunnin takia viitsitty, kun edessä on kuitenkin viikonloppu yhdessä. Levätään ja rauhoitutaan. Olisin tänään kuitenkin ihan omamaailmainen, kun mielessä pyörii vielä kaikki tuhannet asiat, vaikka ne onkin nyt hoidettu. Huomenna olen jo enemmän läsnä ja muutenkin mukava.

Heppu on Messengerin päässä. Oli säätänyt omaa konettaan uudella muistikammalla ja kuulemma 'nyt hyrrää kuin ruotsalainen baarimikko'. Sitten vielä kehtasi epäillä minun olevan 'hunajassa' eli päihteissä, kun tekstin muodostaminen oli vaikeaa.

Herkku: Kiva! Ostitko ihan vain mistä kampa?
Heppu: kysymyksen asettelusi on outo
Herkku: Kuten aina.
Heppu: en ymmärrä. kuten aina
Herkku: eiku vain = vai. Kirjoitus virhe. Ostitko ihan, vai mistä kampa?
Heppu: ihan ostin kaupasta uutena. elinikäinen takuu
Herkku: Tein yhdyssanavirheenkin! 
Heppu: ootko hunajassa mitä?
Herkku: No en! Nälässä.

Menenkin tästä syömään.