On ollut tuota luppoaikaa niin kovin, että olen ehtinyt syventyä tutkailemaan elämääni oikein tieteellisiltä kanteilta. Tulokset olivat niin ällistyttäviä, että pitäähän ne täälläkin jakaa. Katsokaapa tätäkin:

"Jupiter toki on edelleen hyvässä kulmassa merkkiisi ja myös Venus on vastamerkissäsi suuren osan kuukautta, joten sosiaalinen kokeilunhalu ja uusien tuttavien kerääminen herbaarioon onnistuu hyvin."

Jos ei ihan kerralla avautunut, niin selitänpä. Ennen kuin tiesin blogeista tuon taivaallista, minulla oli pienet kotisivut nimellä Herkun Herbaario. No ja ohhoh! Salkkareissa Amilla ja Jennillä on samanlaiset lautaset kuin meillä.

Joo, väsyttää. Ja ruokahalukin on taas tiessään. En ymmärrä, kuinka Suuresta Leivän Ystävästä on tullut tällainen nirppa, jota puistattaakin ajatus leipäpaloista. Ennen jo suunnilleen illalla intoilin seuraavan aamun aamupalaleivistä. Eilen tein ratkaisuksi pannukakun ja nyt otin kaupasta puolukkaisen ruisleivän. Puolukkaahan olen käyttänyt omissa sämpylöissäni, hyvää on ollut.

Voisin ottaa tavoitteeksi leipoa sämpylöitä tällä viikolla. Hiivakin on jo ostettu. Heppu vaan tekisi vielä parempia sämpylöitä. Millähän sen värväisi, kun suututinkin sen tuossa äsken. Tai siis heppu suututti tarkoittamattaan minut ja leimahdin takaisin. Taitaa molemmilla olla vähän kiristäviä juttuja tahoillamme, uusia työtehtäviä ja rytmejä kummallakin.