Kirje itselle

Eilen unta odotellessa mietiskelin vielä, mitä kirjoittaisin itselleni vuosien päähän, ja kuinka moneksi vuodeksi säilöisin kirjeeni. Nythän on siis kysymys Forbesin E-mail Time Capsule -projektista, josta hurahdin eilen juuri, kun olin sulkemassa konetta. Kirjoittaisinko tästä päivästä, toiveistani tai mitä arvelen tekeväni niihin aikoihin, kun kirje palaa luokseni? No, kuun loppuun on aikaa miettiä.

Salakavala PMS

Minähän diagnosoin itselläni PMS-oireet alkusyksystä ja sain niille viime kuussa vahvistusta. Olen ollut tässä parina menneenä päivänä taas latinotyyppisen temperamentini huipulla. Siinä määrin ilmiselvästi, että heppu (muka muina miehinä) kyseli hieman kuun kierron vaiheesta. Kävi itsellänikin etäisesti mielessä, mutta ajankohta oli turhan aikainen. Eilen illalla tuli sitten ilmi, että kroppani todellakin oli etuajassa, ja jo tutuksi tullut ystävämme PMS oli ollut seuranamme. Kiitos ja näkemiin!

Muistettavia asioita viikolla 45


Olen aika hyvässä ruodussa muistilistani kanssa. Se typistyi mukavasti, mutta uutta muistettavaa tuli toki tilalle. Yllättäen nuo huippusuositut kouluhommat ovat jäämässä herkkupaloina viimeisiksi.

varmista toisen ryhmän materiaali
lue tenttiin ja tee harjoitustyöt
oppimispäiväkirja loppuun
varaa aika laboratorioon
ke - isälle kirja ja kortti
ke - treffit siukun kanssa
kulttuuririento sunnuntaina

Ma 7.11.2005 saldo


Taloustarkkailuprojektini viides kirjauspäivä.

2,90 - kansio
5,85 - postimerkkejä
2,79 - ruokaa (viikonlopulta jäi vielä syömistä)
1,50 - palaverikahvi
13,04 euroa yhteensä

Projektin saldo on yhteensä 43,34 euroa,
kun jäljellä on vielä kaksi kirjauspäivää.