Menee kyllä jo liiallisuuksiin, että herään omia aikojani ennen kuutta. Oikean unirytmin lisäksi tässä lienee myös pieni annos stressiä, joka minussa ilmenee liian aikaisina heräämisinä. Onhan tässä monenlaista, vaikkei mitään draamaa kuitenkaan. Enemmän positiivisia asioita, mutta muutos on kai aina jonkinlainen stressitekijä ja nyt on käsillä monenlaista muutosta päällekäin, joka on aikataulullisestikin haastavaa.

Koska nyt joka tapauksessa olin aikaisin ylhäällä, olen ehtinyt siivota ötököiden asumukset, järjestellä paikkoja hieman sieltä ja täältä ja tein alla olevan tieteellisen testinkin. Nyt kahvimukin ja aamupalaleipien (jotka pitää edelleen syödä vähän väkisin) olen juurikin aikataulussa. Yritän muistella, kuinka paljon tavaraa olen kiikuttanut ja jemmannut työhuoneeseeni. Tänään ne kaikki pitää tuoda kotiin. Täytyy muistaa palauttaa avaimetkin ja mitä kaikkea. Haikeaa.

Edessä on kaksi viikkoa työttömyyttä. Näinköhän ehtisi hieman syrjäytyä siinä ajassa? :0

Ja ennen kuin työtön ihminen tästä kimpaantuu, niin täällä vain entinen pitkäaikaistyötön koittaa olla vitsikäs. Päätin ensimmäisen peruskoulun jälkeisen ammattiin valmistavan kouluni 1993 keskelle lamaa pienehkössä kaupungissa ja sitä rataa. Työtön isäni aina vitsailee, että eihän tässä ehdi edes syrjäytyä! Toimii tahollaan oman äitinsä, veljensä ja puolisonsa isän epävirallisena omaishoitajana eläkkeellä olevan puolisonsa kanssa. Olen aika ajoin ajatellut, että jos elämä olisi mennyt alkujaankin hieman toisin, isällä olisi voinut olla antoisa ura sosiaalialalla.

Nyt lähden suihkuun. Hyvää perjantaita kaikille!
Pst! Parisuhdearjessa pari uutta pätkää.

Niin ja blogin yksivuotisjuhlakahveja ja -kakkua on kyselty. Tarjotaan virallisena vuosipäivänä! Se on muistaakseni kuun loppupuoliskolla.

Should you be MALE or FEMALE?   [via Stello Blog]
created with QuizFarm.com

1142421770ladies_and_mens_toilet_sig.gif
You scored as Either.
Your brain is neither specifically male, nor female in the way you perceive your surroundings. As bad as this may sound to some, it can easily mean that you are capable of combining both gender aspects to your advantage. Rather than being genderless you are possibly able think freely. This does not mean that you are bisexual or androgynous or indecisive, but it might.