Älkää antako otsikon hämätä. Kyse ei ole uudesta laihdutusvalmisteesta, vaan - tadaa - minusta!

Tartuin itseäni niskasta kiinni ja olen siten koko aamun laittanut mieltä vaivanneita asioita kuntoon. Tiedättehän - sellaisia pieniä asioita, jotka kieppuvat jossain mielen päällä, että se-tämä-tuokin pitäisi muistaa ja ehtiä tehdä.Itse asiassa tämä alkoi jo eilen, kun kirjoitin erään kahden sivun anomuksen illalla.

Tänään varmistin perjantaisen lääkäriajan, josta olin hukannut paperiversion ja muistissa oli enää pelkkä päivämäärä (hei, se sentään oli oikein!). Soitin sopiakseni erään tärkeän tapaamisen kahden viikon päähän. Tilasin tarvitsemani virallisen paperin opintosuorituksistani ja käyn hakemassa sen, kun lähden hoitamaan muutamia muitakin asioita.

Edina: Just remember one thing. Cancel my aromatherapy, my psychotherapy and reflexology, my osteopath, my homeopath and my naturopath, my crystal reading, my shiatsu, my organic hairdresser... and see if I can be rebirthed next Tuesday afternoon.
Bubble: Consider it done.
                 Absolutely Fabulous / France

Siivosin taas vaatehuoneen oman puoliskoni, koska sinne oli jälleen iskenyt joku tornadon tyyppinen. Meillä on myrskyisää, se ei ole mikään uutinen. Tyhjensin työhuoneen kaapin liinavaatteista muuhun tarkoitukseen. Liinavaatehuolto on ollut hepun harteilla viime kuukausina ja sen saattoi huomata. Meillä pidetään tänään viikkauskurssi illalla! Kaikki lakanoiden taittelusta kiinnostuneet mukaan!

162815.jpg

Ai niin! Eihän tässä ollutkana vielä kaikki!

Lupasin tarjota oikeana vuosipäivänä kakkukahvit. Tänään tulee tasan vuosi siitä, kun perustin ensimmäisen blogini (LiveJournaliin) ja kirjoitin ensimmäisen merkintäni: Työ häiritsee vapaa-aikaani iltaisin

162824.jpg

Käykääpä pöytään! Kaikille riittää!