Odottelen tässä H&M:n yhteydenottoa. Olen nimittäin tänään ommellut yli 15 vuotta vahasta hupparista muodistetun uskomattoman 'puseron', jonka rinnalla henkkamaukatkin kalpenevat. Ihan minä hetkenä hyvänsä sieltä soitetaan ja minut pyydetään uusimmaksi huippusuunnittelijaksi. Voin ommellakin ihan itse - jälki on autenttista henkkamaukkaa.

Morsiuspukuliikkeessä oli vielä tänään alennusmyynti. Pakkohan sinne oli mennä. Olisi löytynyt 100 euron puku omaksi, jos en olisi jo ottanut vuokrapukua. Korjauksineen hintaa olisi tullut saman verran, kun laskin siihen vielä vuokrapuvun varausmaksun, jota ei saa takaisin. Vuokrapuku oli ihan himpun verran mieleisempi, joten annoin olla. Sovittamiseksi siis kuitenkin meni taas, vaikkei tälläkään kertaa pitänyt!

Kengät kuitenkin löytyi! Nekin -22% ja muutenkin edullisimmat. Löytyi itse asiassa kahdetkin saman hintaluokan kengät, joiden välillä arvoin. Otin ne, jotka tuntuivat mukavammilta ja olivat ehkä hieman kauniimmatkin. Sopivat jalkaa oikein miellyttävästi ja tuntui, että opin niillä nopeasti kävelemäänkin, vaikka korkoa on 7 cm. Toisissa oli matalampi korko, mutta ne olivat avonaisemmat kantapäästä ja tuntuivat siksi jotenkin huterammilta.

Ainoa riski tässä on se, riittääkö puvussa pituus. Viiden sentin korolla ainakin riittäisi, niin muistan sanotun. Pitää sopia sovitusaika, kun puku on paikalla ja käydä hyvissä ajoin sovittamassa vielä noiden kenkien kanssa. En tiedä, saisiko nuo sitten vielä vaihtaa, jos en ole pitänyt niitä ja käyn sovittamassa kahden viikon sisällä. Toisaalta kengät ovat sellaiset, että menevät muuhunkin juhlaan.

Pitää mennä vetämään lakanoita. Parisuhdearkea!