Terveisiä kaljalta! Käytiin yksillä pitkän päivän päätteeksi.

Sain tänään silitysraudan. Ennen yhteen muuttamista en sellaista omistanut lainkaan, hepulla oli yksi heikonlainen. Viime aikoina silitysraudalle on esiintynyt tarvetta, eikä hepun raudalla pitkälle pötkitä. Lisäksi mukaan lähti vedenkeitin, kun olemme kumpikin siirtyneet murukahviin. Heppukin, joka on joskus ollut niin suodatinkahvin kannattaja! Tosin edelleen Mocca Master miestä houkuttaa ja se on kuulemma ihan eri asia kuin meidän tämän hetken kahvinkeittimellä keitetty kahvi. Hifistelyä, jos minulta kysytään. Ja kummasti murukahvi maistuu, vaikka se monen kahvi-ihmisen mielestä on täyttä syntiä.

Aina toisinaan tulee miettineeksi yksityisyyttä ja sen rajoja vaikkapa täällä blogimaailmassa. Olen niistä omakohtaisesti kirjoittanut pidemminkin täällä. Blogini esittelyssä kerron kirjoittavani tänne vain tietystä osasta elämääni. Tämähän on minun blogini ja kirjoitan sen, mikä itsestäni luontevalta tuntuu.

Siksi tuntuu hassulta, kun joku tulee blogini perusteella kertomaan elämäni olevan tylsää. Tai jos moititaan salailusta. Tai jos kommenteissa alleviivataan asioita, joita itse olen pitänyt tarkoituksella hieman epämääräisinä. Jos itse haluan oman mukavuuteni vuoksi häivytellä joitain yksityiskohtia, tätä tietysti soisi kunnioitettavan.

Maailma on pieni ja on olemassa ihmisiä, joille en kasvotusten, minuna itsenäni kertoisi sitäkään vähää, mitä täällä kerron. Kuitenkin tätä lukee myös moni ystävä ja tuttava, joille tekisi mieli avautua enemmänkin. Tasapainottelua siis, aina toisinaan. Siksi olen joissain asioissa epämääräinen ja monia asioita en käsittele täällä lainkaan. Jonkun mielestä ehkä typerää, mutta kyse on kuitenkin minusta ja blogin pitämisen mielekkyydestä minun kohdallani. Tämähän loppuu sitten, kun se ei ole enää itsestä kivaa.

Tällä hetkellä on siis monta projektia, jotka pitävät minut kiireisenä muualla. Kirjoittelen kyllä heti, kun on aikaa ja jotain tänne sopivaa kirjoitettavaa. Omia kuulumisia saa kirjoitella edelleen tänne ja sähköpostiin. Monen monta ihmistä on mielessä päivittäin, vaikken blogeihin ehdikään.