Hepun kanssa

Tulipa nukuttua hepun kainalossa pitkät päiväunet alkuillasta. Teki varmastikin hyvää. Hepun tosin pitikin sitten aika pian lähteä jo nukkumaan. Meillähän on tätä muuttopuuhaa ollut tässä sivussa jo jonkin aikaa. Tällä kertaa heppu otti kokovartalopeilin * mukaansa.

Hetken kuluttua heppu soitti, heittäisinkö häneltä unohtuneet ranskalaiset perunat ikkunasta. Heitin. Joitain aikoja meni, kunnes puhelin soi taas - heittäisitkö vielä ne leivätkin? No, on meillä ennenkin näitä eväitä viskottu pitkin pihamaata. Kerrostalon korkeuksissa siis asun.

Aika pian käytiin vielä messenger-keskustelu:

Heppu: Tiedäthän että rakastan sua kovin?
Herkku: Joo, hajotitko peilin? *
Heppu: En :D
Herkku: No, mikä hätänä?

Kävi ilmi, että heppu halusi näyttää yhden mielestään hauskan tissikuvan, mutta vain sen hauskuuden vuoksi, eikä se tarkoittanut sitä, että rakastaisi vähemmän. :D

Ystävän kanssa

Ihanan musiikkiyllätyksen sain ystävältä. Egotripin Nämä ajat eivät ole meitä varten.

Ja vielä koittaa se kaunis päivä
kun tieltä murheet väistyvät
et ole surullinen aina
vaikka nyt tuntuu siltä...

Pohdimme tovin päivän sammakkotapahtumaa ja prinssiasioita, josta monen mutkan kautta ajauduimme varsin antoisaan keskusteluun. Hedelmiä keskustelusta on jo poimittavissa Ihanista naisista. Samassa blogissa kyselin eilen ideoita blogin kehittämiseksi. Ehdotukset ovat olleet innostavia ja niitä saa edelleen esittää. Katsotaan, mitä niiden pohjalta syntyy!