Tilulilu! Kohtuus kaikessa ja elämä hymyilee. Join vain kolme annosta alkoholia ja olin kotona kahdelta. Nyt on ainoastaan vieno kolotus oikealla ohimolla ja sekin taitaa johtua ennemmin tupakansavusta. Tanssimaan en päässyt tällä erää, mutten ehtinyt sitä harmitella, kun seurana oli kaksi salskeaa nuorukaista.

Unohdin mainita, että ostin pari levyä tässä eräänä päivänä. Anttilassa kun on nyt se tarjous, että kaksi levyä on jotain 15 €. Ihmeen hyvä valikoima tuossa tarjouksessa. Oli ihan vaikea päättää, mitkä kaksi viimeisillä lanteillaan ostaa.

109015.jpg
Kent - Hagnesta Hill
Luulin pitkään jo omistavani tämän levyn, mutta se olikin ollut vain ikuisuuden lainassa kirjastosta, eikä siten pienen kuuntelutauon jälkeen löytynytkään omista kokoelmista. Joskus talvella sitä etsin ja päätin järkyttyneenä, että vääryys on korjattava ensitilassa. Nyt se ensitila tuli. Rakas, rakas levy. Pidän myös erityisen paljon tuosta kannesta ja muistakin vihkosen kuvista.

109016.jpg
Mew - Frengers
Ihastuin bändiin keväällä 2003, kun näin sen sattumalta Kentin lämppärinä. Keikka oli kertakaikkisen lumoava! Olin vieläpä sattumoisin tanskalaisessa seurassa tuolloin ja tapasin poikia keikan jälkeen. Tätäkään levyä en ole aiemmin hankkinut omaksi, mutta nyt ei juuri muu soikaan. Haluaisin dvd:nä sen jutun, mikä tuolloin keikan aikana pyöri taustakankaalla - onkohan sellaista? Se oli nimittäin niin upea yhdistelmä ja tietysti livenä kaikista toimivin, mutta katselisin onnellisena myös kotona musiikin taustalla.

Nyt pitäisi lähteä kauppaan täydentämään hedelmävarastoja juhannukseksi. Muuta kaikkea taitaa ollakin.