Heppu tuppaa herättämään, jos päiväuneni venyvät pitkiksi ja ennen kaikka pitkälle iltaan. Hyvää hyvyyttään, yöuniani ajatellen. Olen viime aikoina silti hieman murahdellut tästä, koska olen ollut tavallista väsyneempi ja uni maistuu niin makealta, niin makealta.

Eilen taisin joskus kuuden maissa vetäytyä sänkyyn lueskelemaan ja oikeasti vähän taistelinkin päiväunia vastaan ensin. Annoin kuitenkin jossain kohtaa periksi. Nukutaan nyt kerrankin ilmaan minkäänlaisia häiriötekijöitä. Nautinnollisesti käperryin keskelle sänkyä ja annoin mennä.

Kun havahduin hereille, ihmettelin päälle unohtunutta kattovaloa. Olin nukkunut sikeästi, nähnyt paljon unia ja hetken kuvittelin heränneeni aikaisin aamulla. Todellisuudessa kello oli 21.25. Eikä harmittanut mikään muu kuin se, että olin missannut Näkijän. En seuraa kovin montaa tv-sarjaa, mutta tuosta pidän. No, kävin hakemassa hieman iltapalaa ja syvennyin lukemaan kesken jäänyttä hömppää.

Ei mennyt kovin kauaa, kun nukahtelin jo kirja kädessä. Kävin nukkumaan, eikä olisi yhtään huvittanut herätä, kun kello soi 6.50. Että se niistä häiriintyneistä yöunista, kun voisin nukkua ehkä viikon putkeen!

Polariksen tilli-kurkku -sulatejuusto (9% rasvaa) on ihan hirmu hyvää! Jos pitää tsatsikista, niin pitää todennäköisesti tästäkin. Saman sarjan savulohi-sulatejuusto taas ei ollut juuri mistään kotoisin, koska maku oli niin heikko.

- - - - LISÄYS 8:06 - - - -

No niin. Nyt lapset silmät kiinni, tädillä on vähän aikuisten asiaa.

Aamun naurut nimittäin! Minulla on pumppupullossa hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Spruuttasin sitä juuri pari painallusta kämmennelleni - tai se oli tarkoitukseni. Pumpun nokkaan oli tainnut edelliseltä kerralta jäädä hieman kuivahtanutta hoitoainetta ja tämän johdosta pumppu ampui vaaleat, hieman geelimäiset nesteensä suoraan yläviistoon rinnuksilleni ja takana olevaan seinään. Ei jumaliste! Repesin totaalisesti. Terveisiä hepulle, täällä pärjätään kaikin puolin loistavasti ilman miestä! :D