Diplomin saa lähettää tähän osoitteeseen, ihme on tapahtunut! Muistin käydä muilla asioillani myös apteekissa! Tällä kertaa särkylääkeasioissa, koskapa pääni on kuumeisen kipeä. Kuumemittari sojottaa kainalossa parhaillaan. Sinällään aivan sama, koska loppupäivän joka tapauksessa lepään ja huomenna menen joka tapauksessa töihin. Minut on varattu töihin myös maanantaiksi. Tälle palkattomalle lomalle ei jää montaakaan päivää, etten jossain juoksisi.

Tänään kävin tapaamassa erästä ravintolapäällikköä komeissa puitteissa, ruokakaupasta muistin ostaa hepulle juustoa ja sitten se apteekkikin. Väistin myös aika hienosti jäätelöaltaan, jolla olen roikkunut riittävästi viime aikoina. Ai niin! Nyt muistin, että ostin kaksi levyäkin! Hohoo! Unohdus johtui siitä, että syöksyin heti kotiin päästyäni tähän koneelle toteuttamaan erästä pitkäaikaista haavettani. Nyt on pallo jossain muualla kuin minulla ja voi laittaa vaikka vähän musiikkiakin.

155568.jpg       155574.jpg

Hyvin muistorikas ja muistorakas levy on Lemonatorin vuonna 2000 julkaistu The Waltz. Vielä toistaiseksi vieraampi levy on hyvin rakkaan yhtyeen Du & jag döden, julkaistu puolisentoista vuotta sitten. Nämä ovat niitä kaksi 15 eurolla, en voinut jättää hyllyyn.

Jokohan olisi kiireimmät hoidettu pois alta, että voisi mennä kaivamaan sen särkylääkepaketin tuolta laukusta. Jotain varmaan jäi, mutta jatketaan myöhemmin!