Näin ne viikot kuluvat, kun on mielekästä puuhaa. Joka perjantai sitä ihmettelee, että miten nyt on jo perjantai, kun vasta eilen oli!

Öistä en nykyään oikein piittaa, edelleenkään. Heppu joutui ainakin kerran taas yöllä herättämään, kun melttosin painajaisen kourissa. En tiedä, oliko heppu lähtenyt jo töihin, kun heräsin vielä itse omaan mekkalointiini pari kertaa. En muista viime yön unia juuri nyt ja hyvä niin.

Eilen illalla heppu sanoi, että tiedä vaikka posti toisi huomenna jotain kivaa! Tänään siis. Mitähän kummaa nyt on tekeillä? Huuuu.

Olen ollut viime päivät iltaisin hieman kireä ihan omaksikin yllätyksekseni. En tunnista mitään erityistä olevan mielen päällä, mutta viikon aikana epäjärjestykseen mennyt koti vaivaa. Lakanat ja pyykit ovat odottaneet koko viikon viikkailua kaappeihin ja muutakin on jäänyt vähän puolitiehen. Joskus sellainen hermostuttaa ja se joskus on juuri nyt. Ehkä mielessä pyörii jossain tiedostetun ja tiedostamattoman rajamailla paljon asioita, joten ulkoapäin tulevat ärsykkeet ovat helposti liikaa. Odotan, että viikonloppuna mieli rentoutuu ja on mukavaa yhdessä.

Sellainen vaivaa myös, että tälläkin viikolla olen kovin vähän ehtinyt käydä lukemassa ihmisten kuulumisia tai muuten pitää yhteyttä. Mitä teille kuuluu, murut? Kommentit ja sähköpostit ovat tervetulleita!

15501.jpg Rentoa viikonloppua kaikille!