Heppu sai houkuteltua kaupungille, minä sain kehuja ja jäätelön!

Kehuja tuli erityisesti reippaudesta ja hyvästä tuulesta. Ajatella! En kitissyt kadut vallanneesta loskasta ja puikkelehdin tehokkaana Sokoksen 3+1 -jamboreessa. En jäänyt loputtomiin ihmettelemään tuotteita ja arpomaan, ostanko vaiko enkö osta. En löytänyt sitä paljon puhuttua Doven sävykästä kosteusvoidetta, mutten murtunut siitäkään!

Poikkesimme välillä toisessa kaupassa, josta löysin muutaman edukkaan vaatekappaleen tarpeeseen. Sovitin ripeästi ja tein ostopäätökset sukkelaan. Tämä hämmästytti jo itseänikin, täytyy myöntää. Sokokselta korjasin talteen vielä ihanat vaaleanpunaiset joogapöksyt sopuhintaan. Olen nyt jo kolmena vuotena ostanut urheiluhousut näiltä tavaratalojen alennuspäiviltä.

Jopa ruokakaupassa oli aivan selkeää, mitä koriini poimin! Appelsiineja en jaksanut keräillä, kun niillä seuduin oli liikaa ihmisiä. Kaikki muu tärkein tuli kuitenkin hankituksi.

Uskonpa, että tähän reippauteen on kuitenkin ihan selvä syy. Hartiajumitus aiheuttaa ikävää huimausta, ja halusin itsekin hoitaa asiat nopeasti pois alta ja palata kotiin. Ei ollut varaa jäädä tuumailemaan ja harkitsemaan. Toivottavasti olo kohenee tässä parin tunnin sisään, koska olen ollut aika varmoissa aikeissa lähteä hieman hurvittelemaan. Tällä hetkellä olo on sellainen kuin olisin turhan tuhdissa kännissä, vaikka mitään en oo ottanu! Ei kovin kiva. En nimittäin pidä tuhdista kännistä.