Olen tosi mielissäni siitä, että Ihanat Naiset -blogi on herännyt taas eloon ja siellä on kunnon sutinat menossa. Keskustelua! Mielipiteitä! Kokemuksia! Kysymyksiä! Pohdintoja! Jee! Voisinkin tehdä sinne uuden ulkoasun ikään kuin uuden alun kunniaksi.

Kirjoittelen tässä pannukakkua syöden, koska yritän pysyä hereillä. Luin äsken hetken lehteä sängyssä ja huomasin, että nukahtaisin ihan parissa minuutissa. En halua laittaa kaikkea vapaa-aikaani nukkumiseen. Toisaalta en jaksa tehdäkään mitään. Se harmittaa vietävästi - olisi aikaa, muttei jaksua. Olen ihan täysin tympiintynyt tähän ainaiseen ja iänkaikkiseen väsymykseen. Tämä blogi on täynnä yhtä saakelin väsymyksen vatvomista. Taidan laittaa aiheen pannaan täksi viikoksi. Katsotaan, löytyykö kirjoitettavaa mistään muusta. Hohhoijaa.

Ruokaa ei tee vieläkään oikein mieli sen perjantaisen pahoinvoinnin takia. En tiedä, onko oikein nälkäkään. En syönyt töissä lämmintä ruokaa ollenkaan, mikä on melko tavatonta! Oli kyllä oma eväsruoka mukana, mutta ei vaan maistunut. Ehkä huomenna.

Hepulla on iltavuoroviikko. Muistin sen vasta kesken päivän ja ihan harmistuin ajatuksesta, että heppu ei olekaan iltaa täällä. Eilen oli tosi mukava päivä yhdessä. Juteltiin taas myöhään sängyssä ja melkein jo kiivastuinkin jossain välissä keskustelun tuoksinnassa, mutta hyvillä mielin kuitenkin nukahdettiin. Viikko erossa teki meille vielä enemmän hyvää kuin osasin kuvitella.