Huomenta! Tuomas ahkeroi eilen Vuodatuksen blogeja kohdanneen spämmivyöryn kanssa ja tilanne on nyt jokseenkin hallinnassa. Toistaiseksi kaikissa Vuodatuksen blogeissa on kommenttien moderointi päällä, eli kommentit viipyvät matkalla kauemmin sen mukaan, miten kukakin pääsee blogiaan lukemaan. Tämä lienee väliaikainen järjestely, joten kärsivällisyyttä vain. Kommentit ovat edelleen yhtä toivottuja ja tervetulleita kuin aina ennenkin.

Eilen olin ensimmäistä kertaa tänä kesänä hameessa ja topissa ulkona, eikä ollut yhtään liian vähän päällä. Huomasin myös, että jalkapöydissä todellakin on vielä viimekesäiset rusketusrajat sandaaleista. Ei ole edes ensimmäinen kerta, kun edellisen kesän rusketus säilyy läpi vuoden. Onko tämä nyt seurausta siitä, että äitini söi odotusaikana himona porkkanaa ja synnyin keskelle talvea kauniissa päivetyksessä?

Eilinen turhautuneisuus ja muu yleinen tuskailu johti siihen, että vaihdoimme järjestystä täällä kotona. Emme olohuoneessa, mistä on puhuttu jo kauan - vaihdoimme kerralla makuuhuoneen ja työhuoneen päikseen. Nyt on tosi hyvä ja tulipa samalla siivottuakin tarkemmin, kun huoneet olivat hetken lähes tyhjillään. Tykkään tosi paljon. Makuuhuone on nyt isommassa huoneessa, eikä siellä ole kuin sänky ja hylly. Ihana avaruus!

Saatoin muuten eilen illalla kalaöljykapseleita syödessäni päästä tämän ihmeellisen oloni jäljille. Eilenhän mainitsin, että olo on yhtä ärsyttävän epämääräinen kuin pms-aikaan. Rasvahapoilla ja hormoneillahan on yhteys ja olen nyt pari viikkoa säännöllisesti syönyt noita kalaöljykapseleita. Siitä on jo reilusti aikaa, kun olen perehtynyt ravitsemustieteeseen, mutten pitäisi mahdottomana, että elimistö reagoi nyt parantuneeseen rasvahappojen saantiin. Eiköhän tilanne tästä sitten tasaannukin.

Aamulla heräillessäni joskus kuuden jälkeen aloin tyytyväisenä pohdiskella, mitä kaikkea kivaa tänään puuhailisin. Muutaman minuutin päästä muistin, että viikonloppu on ohi ja tänään on työpäivä.