Tulin juuri maanantaina varaamastani kasvohoidosta. Ihana!

Olen ollut joskus miljardi vuotta sitten mekaanisessa ihonpuhdistuksessa ja olin tietämättömyyttäni aivan kauhuissani hoidon kivuliaisuudesta. Sittemmin tulivat ultraäänihoidot ja kuten kerroin - olen haaveillut sellaisesta kauan. Puhelinluetteloa ei ollut käsillä, joten selasin hieman nettiä ja intuitiolla valitsin paikan, johon sitten soitin.

Kun pääsin paikalle, oli ensivaikutelmani kosmetologista hyvin hämmentävä. Tuli ihan epätodellinen olo - mihin ihmeeseen olen itseni hankkinut! Melkein iski paniikki. Ilmestys oli kuin jostain elokuvasta tai sadusta. Jos mielessäni ehkä olikin jonkinlainen stereotypia kauneussalongin naisesta, niin tämä oli kaukana kaikista niistä kuvitelmista. En osaa kuvailla lainkaan, mutta hyvin persoonallinen nainen yhtä kaikki. Todettakoon vielä, että minähän en ihan vähästä hätkähdä. Naisen ääni oli todella kaunis, lempeä ja ystävällinen. Se tuntui huojentavalta ihmetyksen vallassa.

Kun pääsin pitkäkseni lavitsalle, kaikki yhtäkkiä syttyneet ennakkoluuloni katosivat oitis. Nainen oli aivan ihana! Siis kerta kaikkiaan miellyttävä ja jotenkin hänestä oikein huokui hyvää. Kasvot saivat hyvän hoidon ja ultraäänen lisäksi suoritettiin myös mekaaninen puhdistus, mutta se ei sattunut lainkaan. Nainen oikein ihmetteli ääneen, etten värähtänytkään. Minähän nautin!

Hoidon jälkeen nainen pyysi vielä hetkeksi istumaan ja tarjosi mehua. Juttelimme muun muassa väreistä. Voisin sanoa, että hoito oli kaikkiaan miltei ihmeellinen kokemus. Niin outo! Ja nainen oli hyvin kiehtova. Sanoi lopuksi vielä kivasti persoonastani, jännän huomion pohjalta.

Iho tuntuu taivaallisen puhtaalta ja haluaisin pian takaisin!