Sun äitis haastoi ihmiset miettimään kenen blogia kukin haluaisi lukea vuonna 2006. Minut haastettiin leikkiin Pauliinan Muun muassa -blogissa, jota edelsi jo Kauran haaste, kun olin vaihtanut nimeni Terkuksi. Mitäpä sitä ei jännittävien ja mielenkiintoisten asioiden eteen tekisi! Haastattelen tässä samaan hintaan vähän heppuakin.

Heppu arveli, että lukisin mielelläni Anni Polvan blogia, jo Polva olisi vielä elossa. Osui oikeaan.

Kauran blogissa ehdin jo yhtyä Kauran intoon erilaisten ammattiryhmien blogeista. Olenhan syvällä mielenkiinnolla lukenut muun muassa taksikuskien blogeja. Onko vielä yhtään esimerkiksi poliisin blogia? Vähänkö jännää!

Heppu haluaisi lukea omaa blogiaan, jos sitä ei tarvitsisi itse kirjoittaa. Minä lukisin hepun blogia vähintään yhtä suurella innolla kuin heppu lukee omaani. Älkääkä luulkokaan, etten olisi houkutellut kirjoittamaan.

Lukisin mielelläni myös ystävieni blogeja vielä laajemmassa määrin kuin jo nyt on mahdollista.

"Kaikista ihmisistä, jotka on eläny 50-luvulla!", huutelee heppu tuolta, kun yritän ääneen miettiä jotain tiettyä henkilöä näiden epämääräisempien lisäksi. Totta. Lukisin tavattoman mielelläni itseäni vanhempien ihmisten muisteloita ja kuvauksia elämästä eri vuosikymmeninä. Onhan esimerkiksi Rilahduksia suosikkilistallani. Hän elää 80-lukua vanhemmasta näkökulmasta kuin minä.

Haluan lukea arjesta ja tavallisista ihmisistä elämineen.

Haastan tähän leikkiin nyt Matosen ja Duussin.