73591.jpg
Idea pieneen kotiin!

Kaunis vappusää! Eipä olisi kuukausi sitten vielä uskonut. Monet vaput ovat menneet lumisateessa tai muuten hyytävän kylmissä olosuhteissa vuodenaikaan nähden. Vappua ei tässä taloudessa noteerata millään tavalla. Eilen kaupassa ajattelin hetken aikaa ostavani pari munkkipalleroista ja simaa, mutta ostoksia oli sen verran, etten olisi jaksanut raahata puolentoista litran simapulloa kotiin.

Hääkuulumisia on kyselty muutamaan otteeseen kommenttilaatikoissa. Ei ole ollut mitään erityisiä uutisia sitten maaliskuun, jolloin sovittiin uusi juhlapaikka ja päätettiin jatkopaikka. Silloin ostettiin myös vihkisormus, kun sattumalta näin yhden liikkeen ikkunassa mieleisen sormuksen. Sellainen kampaaja-meikkaaja löytyi, joka tulee hääpäivänä asentamaan hiukset ja meikin tänne meille kotiin. Kukatkin tuli päätettyä, kun huomasin hääpäivään liittyvän erään perinteen. Niin ja valokuvaajakin on sovittu, sain kuin ihmeen kautta haluamani, vaikka olin sen suhteen myöhässä liikkeellä. Kengät olen ostanut, mutten ole käynyt sovittamassa niitä puvun kanssa - onko kenkä liian korkea puvun helmaan nähden? Minä kun olen tällainen pitkäsäärinen jo muutenkin.

Musiikin valinta on ollut ongelmallisinta tähän mennessä. Siis vihkimiseen liittyen. Aivan siitä lähtien, tuleeko musiikki levyltä vai tulisiko joku soittamaan ja mitä musiikkia ja mitä instrumenttia. Tähän vaikuttaa paikka, jossa meidät vihitään - se ei ole kirkko - ja raha ja omat mieltymykset ja päättämisen vaikeus. Tässä on suurin aukko suunnitelmissa. Seuraavaksi olisi luvassa kutsukorttien tekemistä, hepun pukuasia, tuo musiikkikuvio, koekampaus ja joitain sellaisia asioita.

Niille, jotka eivät ole pysyneet kärryillä tai ovat vasta äskettäin alkaneet lueskella tätä blogia kerrottakoon, että häät tulevat olemaan pienet, eivätkä noudata kaikkia perinteisiä kaavoja varsinkaan ohjelman osalta. Olemme tehneet itsemme näköisiä ratkaisuja, maksamme häät itse ja pidämme monta seikkaa salaisuutena ihan loppuun asti. Kaikesta saa kuitenkin kysyä, jos kiinnostaa. Katsotaan sitten, mitä voin kertoa.