114844.jpg
Sticky
30.6.2006 Herkku

Työssäni olen käyttänyt kahta ottamaani valokuvaa.
Hillon lautasella kuvasin eilen illalla sangrioissani ihan tätä
työtä varten, hamsteripojun kuva on viime syksyltä.
Photoshopilla loput jekut.
114854.jpg  114856.jpg

Illustration Friday -työni löytyvät jatkossa virallisesti Flickristä. Julkaisen Illustration Friday -kuvani kuitenkin myös täällä muun muassa siksi, että Flickrissä ei voi kommentoida muutoin kuin kirjautumalla omalle Flickr-tililleen.

Onkohan se vain minussa vai ovatko nuo Illustration Fridayn aiheet olleet välillä tosi kinkkisiä. Tämä aihe meinasi ihan todella jäädä tekemättä, mutta pari lasillista kannullisesta vaaleaa sangriaa ja ilta hyvässä seurassa, niin johan alkoi löytyä vision puolikkaita kotiin tullessa.

Käytiin hepun kanssa kaupungilla. Ei ollut ihan niin pieni käväisy kuin alkuun oli ajatus, kun neljä tuntia vierähti melkein huomaamatta. Hyviä löytöjä kyllä. Heppu sai kaksi paitaa yhteensä 17 €, itselleni löysin edullisen normaalihintaisen hameen ja alta kympin maksoi sellainen kiva pieni vetoketjullinen huppari. Lisäksi kynsilakka (varpaille) ja uusi puuteri karun kohtalon kokeneen puuterin tilalle - alennuksessa nuokin.

Eilen kun lähdin oikein asiakseni, että now some serious shopping, niin löytyi vain kympin pitkähihainen pusero - ja seuraa baarista ja kannu sangriaa, kiitos vaan vielä kerran! Farkkuja olen eilen ja tänään sovittanut vähintään kymmenet, mutta valitettavasti ei ole vielä tullut sellaisia vastaan, että ihan oikeasti kannattaisi ostaa. Vaan eipä noilla ole niin hätä kuin esimerkiksi hameella - niitä ei meinannut olla missään. Paitsi niitä pönkkähameita, jollaista en osaa nähdä itselläni.

Ohh, heppu kävi näyttämässä toista paitaansa. Olipa komea! Tai komia niin kuin heppu sanoo. Kielsin laittamasta farkkuja jalkaan, koska alushousupöksyt sattuivat olemaan samoissa väreissä kuin paita. Tyyli ennen kaikkea!

Lisäys: Hups! Laskuri meinaa olla jo sadassatuhannessa. :0