Heppukin tuolta kömpii juuri hereille. Hyvää uutta vuotta!

Ei oltu missään, eikä tehty mitään. Yhteisestä päätöksestä. Mukavaa olla vaan kotosalla. En ole koskaan erityisemmin perustanut siitä, että näinä tällaisina juhlapäivinä pitäisi juhlia vaikka väkisin. Ei tarvitse. Vähän tähyiltiin raketteja ikkunasta ja juteltiin mukavia kuluneesta vuodesta sekä tulevasta, eli nyt alkaneesta. Se siitä. Vaihtuu se vuosi vähemmälläkin huomiolla, näköjään.

Ajattelin sellaista, että jos taas yrittäisin kirjoitella päivittäin. Tosin tämäkin on niitä juttuja, joita ei tarvitse väkisin tehdä. Ajattelin vain, että olisi mukava saada asioita muistiin vähän enemmän kuin viime aikoina. Olkoon se sitten vaikka kuinka vähäistä ilmoittelua. Kuinka hauska sitä sitten muiden on lukea, en tiedä. Sallittakoon kuitenkin ihmisen pitää blogia itseään varten, ei vain viihteeksi muille.

Täällä vaikuttaa lupaavasti siltä, että aamupalan toinen kattaus tarjoillaan tänne sohvalle. Ensimmäiset kaksi leipää ja kahvikupillisen siemailin jo reilu tunti sitten. Nukuin juhlavasti kymmeneen minäkin! Huomenna onkin taas olemista, kun kello soi aikaisin.