Ohhoh! Rankkaa. Päivä töissä ja jo odottaa kotona kaksi haastetta. :D Harmittomia ja mukavia sentään, emme tapaa raastuvassa.

Ennen kuin ryhdyn haasteisiin, kerron muutamalla sanalla viettäneeni töiden jälkeen muutaman mainion tunnin siskoni kanssa oluella. Tai siis minä join oluen ja sisko kaksi lonkeroa. Olipa puhuttavaa ja vielä jäi seuraavaankin kertaan. Niin kuin aina. On ainainen, onnellinen ihme, kuinka maailmassa voi olla joku, joka voi ymmärtää niin täysin - nähdä samoja uniakin.

Ja hassu juttu, kun on juuri flirtistä puhuttu. Kohtasin vanhan flirttikumppanin jokusen vuoden takaa. Mukava oli hymyjä vaihtaa, vaikka kumpikin tahoillamme olemme onnellisesti. Oletan, että hänkin edelleen sitten viime tietojen.

Minhin haasteesta


Raikas suihkausmeemi:

1. Kuinka kauan viihdyt suihkussa/kylvyssä?
Toinen lotraaja ilmoittautuu. Paha ja syntinen veden tuhlaaja. Käyn suihkussa aamuisin, heräämässä ja saamassa ajatukset kasaan. Se on sellainen meditointihetki. Ajatus kulkee kirkkaammin, kuten Minh sanoi. Minulla ei ole muovista nojatuolia suihkun alla, istun lattialla ja nojaan seinään, polvet koukussa rintaa vasten. Parikymmentä minuuttia siihen menee, vaikka voisin mieluusti istua siellä tuntikausia. Suihkua pitelevä käsi tekee yhtä ja samaa liikettä olkapäiltä polviin ja nilkkoihin, rauhallisesti samaa reittiä ylös ja alas.

2. Luettele suihkurutiinisi, ts. missä järjestyksessä teet mitäkin
Vilukissana lämmittelen suihkun alla ja alan herätä. Tähän menee oma aikansa Ajattelu käynnistyy, selkeytyy, uppoudun ajatuksiini. Pesen hiukset ja hoitoaineen vaikuttaessa tapahtuu erinäisiä kauneudenhoidollisia tapahtumia sheivaamisesta jalkahoitoon ja kasvohoitoon - mikä milloinkin on tarpeen ja mihin aika sattuu antamaan periksi.

3. Mitä "syötäviä" tai esim. kasvisperäisiä ainesosia pesutiloistasi löytyy?
Suihkugeeli on oikein hedelmäinen juttu. The Body Shopin tuotteista löytyy merilevää, hamppua kamomillaa. Suklainen shampoo loppui äskettäin. Muita en muista, eikä siellä mitään erityistä arsenaalia olekaan.

Olkaa haastetut, jos siltä tuntuu. :)

Tämä toinen haaste on Emmiltä.

Pieni tarina

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla vähintään virke kustakin ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi.

Puhh, yhtä hikeä jo kaksi päivää putkeen! En ollut tulossa mistään enkä menossa mihinkään. Nyt mulla on kuulkaa krapula ja tarvitsen neljän viljan puuroa ja ison kahvin. Haluaisin jo päästä niihin käsiksi.