Pitäisi tietää, että alkaessaan tuulettaa täällä lopputyön edistymistä, ei sen jälkeen synny enää riviäkään.

Eilen tuli iso tarve tehdä jotain ihan muuta kuin töitä tai mitään edes etäisesti töihin liittyvää. Ehdotin hepulle, että lähdetään elokuviin ja kun molemmilla oli myös nälkä, päätettiin etsiä myös joku kiva ravintola. Tällaiselle toiminnalle ei ole ollut ikuisuuksiin aikaa / voimia ja heppu olikin ihmeissään moisesta, mutta myös mielissään, joten ylipuhumisia ei tarvittu.

Ensisijaisesti olisin halunnut nähdä Edith Piaf -elokuvan - meillähän soi häissäkin Piaf - mutta esitysajat eivät täsmänneet illan kuvioiden kanssa, joten päätimme katsoa Miehen työn. Hauska, mutta surullinen, luonnehti heppu elokuvan päätteeksi ja se olikin ihan osuva kuvaus. Viihdyin, eikä harmita ollenkaan, että tuli nähdyksi.

Ennen elokuvaa jäi siis aikaa käydä rauhassa syömässä. Lauantaina kuuden jälkeen illalla on vaikea löytää ravintolaa, joka ei olisi täynnä. Seuraavalla kerralla onkin aikomus toimia vähemmän spontaanisti ja varata mieleinen ravintola etukäteen. Monta paikkaa kierrettiin, mikä ei sekään kyllä haitannut, koska ilma oli hyvä ja iltakävely on aina ihmiselle hyväksi. Oli mukava olla kahdestaan muualla kuin kotona ja vieläpä ihan ajan kanssa. Ruokapaikkakin löytyi lopulta ja saatiin vatsat täyteen.