Olipa vaikea nousta, vaikka taisin pari viimeistä tuntia vain torkkua. Näin muuten tässä pari yötä sitten unta, että leikkasin itse hiuksiani. Totta on, että muutama sentti pitäisi kuluneista latvoista ottaakin, mutta en nyt sentään itse ala niitä leikata. Unessa kuitenkin tein tuosta vaan ponnarin ja panin keittiösaksilla sen kummempia katselematta menemään. Sitten olinkin kauhuissani, kun katsoin niitä reilun kymmenen sentin suortuvia kylpyhuoneen lattialla. Sivulta oli lähtenyt paikoin parikymmentäkin senttiä. Olisikohan syytä viimein varata se aika kampaajalle.

Eilinen Monacon GP olikin tosi jännittävä. Nukahdin jo ennen kuin koko kisa alkoi ja nukuin sikeästi siiheksi, kun kisa oli jo päättynyt. Heppukin nukkui, heräsi ennen minua ja alkoi jotain töniä, puhui jotain liian pitkistä päiväunista, kysyi juonko kahvia ja ainakin kolmesti sanoin, että nukun vielä. Räyh! Hemmetin päiväunipoliisi!! Kyllä rähisytti.

No, mutta vaikka idylliset kainalointivisioni eivät kaikilta usein toteutuneetkaan, niin ihan söpöisesti se ilta lopulta meni. Pienellä viiveellä vaan. Leveämpi sänky on kyllä hankittava ensitilassa. Se aiheuttaa kiristelyä joka ilta. Heppu tuntuu kasvavan yötä kohti valtamerilaivan kokoiseksi ja se on vähän liikaa 120 cm leveässä sängyssä. Kun tyyppi vielä hinautuu kylkeen kiinni, niin a'vot! "Hei, sulla on ainakin puoli kilometriä tyhjää sillä laidalla!! Siirry!"


91726.jpg

Sweets