Käyn jälleen kerran taistoa itseni kanssa, aiheena aamupäivän ohjelma. Kalenteri kertoo siinä kohden olevan luentoja, kun taas sisäinen minäni kertoo aamupäivän olevan vapaa. Kumpaa uskoa?

Toisaalta

Toisaalta olen jo sinnikkäästi repiytynyt sängyn lämmöstä hereille ja ylös. Siihen meni 30 minuuttia. Täytyy sanoa, että tämä huoneisto - Anni Polva sanoisi huoneusto - on kylmimpiä, joissa olen asunut. Kevään ikkunaremontti ei tule ainakaan yhtään turhan aikaisin.

Toisaalta voisin aamupäivän ajan edes yrittää selvitellä rästitehtäviä ja ehkä peräti avata viimein sen tenttikirjankin, josta pitäisi olla ensi viikolla mielessä jonkinlainen kokonaiskuva. Uskoo ken tahtoo, ajatus on ainakin kaunis.

Eilen

Eilen tapahtui virkistävä asia! Eräs ystäväni ehdotteli lasillista alkuillasta ja pienestä väsymyksestäni huolimatta sovin treffit. Kannatti, koska oli oikein mukava vaihdella kuulumisia ja sen jälkeen jutella vähän syvemminkin ihmismielen koukeroita.

Eilen Vuodatuksen ollessa nurin tutkin hieman blogiasioita. Enpä olisi uskonut löytäväni niin varteenotettavaa vaihtoehtoa Vuodatukselle kuin sitten kuitenkin löysin! En ole vaihtamassa, mutta taidanpa ihan mielenkiinnosta testata tuota vaihtoehtoa vähän pidempään julkaisemalla siellä samat tekstit kuin täällä. Onko se niin toimiva kuin mitä ensivaikutelma antoi ymmärtää?