Huomenta! Taisin nukkua sellaiset 11 tuntia. Tervetullutta unta, vaikkakin näin taas aika ahdistavaa, paikoillaan junnaavaa unta. Ulkona paistaa aurinko aika kutsuvasti. Ei olla aikoihin tehty niitä viikonloppuisia kävelyitä hepun kanssa. Pitäisiköhän..?

25353.jpg
Jouluiselta iltakävelyltä

Yöllä muistin, että tänään on ratkaisun päivä presidenttiasiassa. Äänestin ennakkoon ja päivät tuntuvat sekoittuvan päässäni sen verran, etten ollut sitä aktiivisesti ajatellut. Heppu käy äänestämässä tänään. Tässä blogissa ei näitä asioita olekaan käsitelty yhtään. Blogisisko ihmettelikin asian yllättävän vähäistä käsittelyä blogeissa. Omasta näkökulmastani vastaan on tullut mukavasti aiheesta vapaita blogeja ja aihetta käsitteleviä blogeja. Itse en vain ole sen tyyppinen ihminen, että kirjoittelisin aiheesta. Monia kirjoituksia sen sijaan olen lukenut mielenkiinnolla.

33211.jpg

Herkku: (katsoo ulos ikkunasta) Mikäs lippu se siellä liehuu?
Heppu: No mikäköhän?
Herkku: Häh?
Heppu: Oisko 29.1. ?
Herkku: Jaa niin joo, muistinkin yöllä ja ihan vaikutuin asiasta.


Myms aloitti Ihanissa Naisissa keskustelun mielenkiintoisesta aiheesta Kuinka kanavoitte äärimmäisiä tunteita?. Toivottavasti kommenttilaatikoihin ilmestyy myös kirjoituksia, lukisin hyvin mielelläni.