Ryhmäblogeista

Minä tykkään! Pidän kaikenlaisesta ideoinnista, ideoiden ja tyylien yhdistelemisestä ja siitä, että inspiroidaan toinen toisiamme. Sopivalla kokoonpanolla syntyy aina jotain lisää omaan kirjoittamiseen, näkökulmista puhumattakaan. Olen ollut hurjan tyytyväinen, että ryhdyimme Matosen kanssa tekemään yhdessä blogia - Herkun hurahduksista tuli Ylihulpentumia & hurahduksia.

Haluan aina pitää yhden ihan ikioman blogin, mutta sen lisäksi olisin mielelläni mukana erilaisissa blogeissa. Vierailijana tai pidempiaikaisena kirjoittajana. Olen joskus miettinyt sellaistakin, että jos pistäisi yhteisblogin pystyyn ihan vieraan ihmisen kanssa ja siinä blogissa juttujen kautta tutustuisi. Se voisi olla mielenkiintoinen prosessi seuratakin.

Lorem ipsumin Laura etsiskelee uusia tuulia jo olemassa olevien tai tulevien ryhmäblogien muodossa.

Huono päivä

Tunnen sen luissa ja ytimissä asti, että tänään on huono päivä. Iltapäivä tulee olemaan pitkäveteinen, mutta oppimisen kannalta tärkeä. Ilma on harmaa ja eilisillan kitkauskin leijuu vielä ilmassa. Koulusta on riennettävä melkein suoraan toisen velvollisuuden pariin, jonka järjestely tökkii. Siitä pääsen kuitenkin viimein vapaalle ja otamme siukun kanssa hömpsyt! Sillä ajatuksella koitan jaksaa tämän päivän läpi.

calculator.gif Ti 8.11.2005 saldo

Taloustarkkailuprojektini kuudes kirjauspäivä.

0,50 - hätävälipala koulussa
3,00 - siveltimet
2,62 - ruokaa
0,50 - nippu hömppälehtiä
1,95 - kioskireissu
8,57 euroa yhteensä

Projektin saldo on yhteensä 51,91 euroa,
kun jäljellä on vielä yksi kirjauspäivä.