Olen tässä hieman siistinyt paikkoja ja samalla poikaötökän asumuksen, kun sattui olemaan hereillä. Laitoin virikkeeksi puolikkaan pahvipakkauksen, josta näyttää riemua riittävän. Otökkä kuopsuttelee välillä sisäpuolella, välillä kipuaa lootan päälle tähyämään ja sitten taas kiireellä jyrsimään sisäsaumoja.

Vauhditin siivoiluani musiikilla. Jaksan edelleen hekumoida Manic Street Preachersin The masses against the classes -biisillä. Kertosäkeestä tulee aina ihan huima olo. Jos naapureita ei olisi, huutaisin sydämeni pohjasta mukana. Jos ei ole jollekin vielä tuttu, kannustan tutustumaan.

Täytyy mainita täälläkin sisusta ja sinnikkyydestä. Raimo Auvinen näyttää Menevän miehen mallia. Ei voi kuin ihailla! Jospa vain saisin samanlaisen meiningin opiskeluuni kuin Raimo omaan projektiinsa.

Aamupäivän naurut:

Susienne
"On kuitenkin olemassa ruokia, joita en suosittele kattamaan rouvan päälle, en vaikka olisi miten tuttua se touhu siellä kotisohvilla."

"...ja voi muutaman tunnin unettomuutensa aikana arvuutella, minkä pienjyrsijän on hetkeä ennen heräämistään nielaissut kun kurkku on karhea kuin kissa ja suussa maistuu kuollut lumikko."
Natina
"Älykkyyteni varmistui taas eilen, kun Mies mainitsi lähtevänsä renkaanvaihtoon. Ehdotin, että voi mennä Siniselläni, kun keli on kovin liukas."
Mea
"Lennoston komentaja oli ollut tilaisuudessa asiantuntijana ja oli lohdutukseksi lausunut: Jos se nyt teitä helpottaa, niin käymmehän me lentämässä paljon Turussakin."

+ Viallisen laitteen laki ja muita omituisia asioita -merkinnän jälkipuheet.


Ooooh! Ihana yllätys!

Posti tuli juuri tuoden mukanaan paketin Italiasta kotiutuneelta ystävältäni. Kaikkea ihanuutta! Kyllä mua on sitten hemmoteltu tällä viikolla. Taivas! Kuoresta löytyi Moods of Italy -cd ystävän kokoamana,  hunaja-vanilja-kamomillateepussi ja kirje. Luksusta!

Heppu tulee kohta ja silläkin on aamupäivän koitos mennyt kuulemma hyvin.

Jeee!