Arvatkaa mitä!

Kuulin vähän juttua, että Vuodatus on ollut ongelmissa, ja päätin tulla kopioimaan koko blogin parempaan talteen omalle koneelleni. Noh. Tietysti tässä kopioidessa sattui silmään juttua sieltä täältä. Tuli ikävä! En edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt muistelemassa täällä menneitä - varmaan tuolloin 2010, jolloin on näköjään ollut jokin pieni comebackin poikanen. Kuten näkyy, siitä ei sitten sen kummempaa kasvanut.

Olen tämän blogin hengessäni kuopannut moneen otteeseen, mutta nyt yhtäkkiä ja itsellekin siis yllätyksenä alkoi tuntua, että se saattaisi viimein onnistua. Ehkä etäisyys on viimein kasvanut niin suureksi, että voi tulla takaisin ilman minkäänlaisia paineita. Voi olla, että olen muutenkin vihdoin ja viimein vähän rentoutunut elämässäni.

Blogimaailmasta olen aika ihanasti pihalla, ja itse asiassa ihan harkitusti jättäydyin pois joistain isommista vanhan Blogistanian kokoontumisajoista. Luullen siis, että maailma Herkkuna on jo kauan sitten jäänyt taakse, ja hyvä niin. Mutta aina voi kääntä takkinsa, ja jospa täällä omalla tontillani nyt kuitenkin naputtelisin. Ehkä törmään vanhoihin tuttuihin täällä. Pitäisin siitä.

PS. Minulle kuuluu hyvää. Heppu on yhä edelleen ihan heppu, ja yhdessä ollaan myös isi ja äiti.