Eli ei ahdistusta täällä! Tai jotain. Myöhäistä ruotsalaisuuden päivää vaan kaikille!

Viikonloppu on ollut mukavan rentouttava. Jopa siinä määrin, että intouduin siivoamaan vielä tuossa illalla. Siis oikein imuroin ja kaikkea. En tiedä, mistä tuulee! Hämmästyttävää siis, mutta mukavaa. Kiva aloittaa uusi viikko siistissä kodissa. Niin ja sen aikomani kirjeenkin kirjoittelin pikku kätösin ystävälleni maailmalle. Oli kivaa!

Ensi viikon ohjelmasta on enimmäkseen hyvää sanottavaa. Tätäkin on vaikea uskoa, mutta siltä nyt näyttää! Kalenteri on väljä luentojen osalta, muutamat deadlinet vain kummittelevat. Muistettavaa on jonkin verran. Angstia ehkäisee hyvin myös huominen palaveri suunnitteluryhmän kanssa. Luvassa ainakin nojatuolimatka Prahaan ja tietysti kuumimmat kuulumiset. Jei!

memo.gif Muistettavia asioita viikolla 45
kirje postiin
ma 10:00 tapaaminen
ma 15:25 suunnitteluryhmän kokous
varmista toisen ryhmän materiaali
lähetä kirjasopimuksesta sähköposti
ehdota siskolle tapaamista
lue tenttiin
tee harjoitustyöt
lähetä isälle kirja ja kortti
kulttuuririento sunnuntaina

Kuten olen jossain joskus maininnutkin, selailen ahkerasti Blogilistan uutuuksia. Vaikka Poimintoja Blogilistalta - blogi uutisoikin uusista blogeista ihan päätehtävänään, haluaisin toisinaan nostaa itsekin joitain kivoja löytöjä esille. Tässä yksi.

exclamation_mark.gifSingle white female
Luvassa ajatusten jäsentelyä ammatikseen kirjoittavalta Anniinalta. Meitä yhdistäviä tekijöitä ovat ainakin ikä ja jollain tasolla kiinnostus liikkumiseen ja ruokaan. Samoin elin itsekin pitkään itsekseni ennen tätä parisuhdetta. Itseen keskittyminen ja rutiinien rakentaminen kuulostaa tutulta. Rehelliset tuntemukset ja päivän tapahtumat kiinnostavat.